Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Muharrem İnce’ye oy verir misiniz?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
2023 Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnceye oy verip vermeyeceğinizi merak ediyorum. Sebepleri ile birlikte yazarsanız keyifli olur.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
ilk başlarda düşüncem muharrem inceye oy vermekti, çünkü muhalefetin gerçekten iktidara geçmek istediğini düşünmüyordum. daha sonrasında babala tv yayınında konuşmacılara karşı sert tavır alınca (haklı olması, sakin kalması gerektiği gerçeğini değiştirmiyor) düşüncem biraz daha değişti. bu saatten sonra gelecek iktidarın daha yumuşak bir dil kullanması gerektiğini düşünüyorum. seçim gününe kadar bunu sağlayabilen siyasetçiye oyumu vereceğim

allons-y

⭐️⭐️
Gerçekten muharrem inceye oy vermeyi çok isterim. İşte aslında tam olarak burada başlıyor her şey artık bazı şeyler o kadar sınır noktaya gelmiş ki isteklerimizi değil de mecbur kaldıklarımızı yapmak zorunda kalıyoruz. Keşke bir şeyler olabileceğine inansak ta istediğimiz kişi doğrultusunda hareket edebilsek ama maalesef böyle bi ülke içinde değiliz bu yüzden yapılması gerekenler içinde kalıyoruz ve buna göre hareket etmek zorunluluğu hissediyorum kendimde.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Peki Muharrem İnce’nin iktidar tarafından beslenen bir proje olduğunu düşünüyor musunuz?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Peki Muharrem İnce’nin iktidar tarafından beslenen bir proje olduğunu düşünüyor musunuz?
belki, ama şu ana kadar muhalefetin yaptığı şeyler iktidara daha çok yakın duruyor. bu nedenle proje olacağını düşündüğüm kişi ince değil kılıçdaroğludur

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
belki, ama şu ana kadar muhalefetin yaptığı şeyler iktidara daha çok yakın duruyor. bu nedenle proje olacağını düşündüğüm kişi ince değil kılıçdaroğludur
Bunu bazen düşündüğüm olur. Ama bu kadar riskli bir denge zor sağlanır. Yani %70 %30 oranlarında farklar yok. Bir iki puanı dengede tutmak çok zor. Böyle olsa direk kendi ayağına sıkar iktidarı verirlerdi. Komple bir kurmaca olsa, ortada seçim meçim yoksa belki.

Ama ince’nin proje olması gibi durumları daha önce tecrübe ettim. Açıkça bir sağ parti CHP’den oy alsın diye bir demokrat partiyi finans ve reklam alanınca açıkça desteklemişti.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bunu bazen düşündüğüm olur. Ama bu kadar riskli bir denge zor sağlanır. Yani %70 %30 oranlarında farklar yok. Bir iki puanı dengede tutmak çok zor. Böyle olsa direk kendi ayağına sıkar iktidarı verirlerdi. Komple bir kurmaca olsa, ortada seçim meçim yoksa belki.

Ama ince’nin proje olması gibi durumları daha önce tecrübe ettim. Açıkça bir sağ parti CHP’den oy alsın diye bir demokrat partiyi finans ve reklam alanınca açıkça desteklemişti.
iktidarın, kendisi dışında birisi geleceğine ihtimal vermeyip, başka birisini fonlama şansını düşük görüyorum. evet, daha sonrasında oyları kendine çekebilmek için başka bir partiyi fonlayabilir. ama fonladığı kişinin iktidara geçme şansı düşük olmalı.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar