Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Mutluluk Tasarımcısı ne demek?

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ben sanırım dünyanın değişim hızının bir hayli gerisindeyim.

Hayatımıza yeni işler ve yeni meslekler gireceğini çok önceden kabul etmiştim hep de destekledim ama bazen duyduğum terimler karşısında şaşırmadan da geçemiyorum. Az önce bir webinar ilanı gördüm ve webinarı verecek eğitimcinin mesleğinin "mutluluk tasarımcısı" olduğunu gördüm.

Detayı hakkında pek bir şey canlanmadı aklımda sizce bu görevdeki kişi ne iş yapar ya da bu işi yapmak için hangi yetkinliklere sahip olmak gerekir?

Evet, fikirleri alayım.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
her meslek, farklı bir isimle anılabilir. googlea mutluluk tasarımcısı yazdığımda gizem dağ adlı kişi çıkıyor. sanırım bu ünvanı tek o kişi kullanıyor. mutluluk tasarımcısı yerine kişisel gelişim koçu veya farkındalık uzmanı gibi bir sürü alternatif oluşturabilirsiniz. örneğin bugün web sitesi yapan bir kişi sunucu kısmına hakimse, sunucu yönetim uzmanı veya webmaster olarak adlandırabilir, bir kuaföre kendisine hair designer da diyebilir.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Mutluluk tasarımcı deyince hani şu bebeklerin cinsiyet partileri gibi birşey düşündürdü🤪 birşey organize ediliyor ve yapay. Bir anda parlayıp bir anda sönen birseymiş gibi.

Tabi kullanan nasıl kullanıyor hiçbir fikrim yok.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Mesleklerin adını onu îcâd edenler koyuyor sanırım. Bir kişi mutlu olmanız için bir yol buluyorsa kendisine bir isim takabilir. Alışkanlık Koçu vardı mesela benim tanıdığım benim çok önemsediğim bu alanda uzmandı ve danışmanlık veriyordu.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bugün de yeni bir şey gördüm, "başarı mühendisi"

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar