Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Nasıl eğleniriz?

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Geçenlerde nu soru üzerinde düşündüm durdum. Bunu düşünmeye sevk eden şey de sevinç gösterisi olarak silah atışı sesleri işitmemdi.
Yani sevinince silah atışı yapmak nasıl bir sevinç göstergesi olabilir aklım almıyor. Keza havai fişek de. Ya da araba kornalarına basarak başkasını düşünmeksizin varlı vakitsiz saatte gürültü yapmak.

Sence sevinç gösterisi nasıl olur?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Gürültü yaparak tepkimizi göstermemiz iç güdüsel. Daha çok ses daha çok sevinç. Doğaya bakınca da aynı. Hangimiz 300 milyon TL büyük ikramiye haberini alınca kocaman bir çığlık atmaz? Ya da bir haftadır komada bir sevdiğimizin hayata döndüğünü ve iyileşeceğini duyduğunda?

Ama insanları rahatsız etmemek önemlidir. Biz dağlara göllere gider büyük ateşler yakardık. Sabaha kadar şarkılar söyler kimseyi rahatsız etmezdik. İki ışık sesimizi biraz azaltmamız gerektiğini hatırlatırdı bize. Biri gün ışığı diğeri polis çakarı (saygıdan)

Başka yollar vardır elbet.

ben diye biri

⭐️
bu silah atma havai fişek tamamen gösteriş budalıların yapmış olduğu bir şov. Kesinlikle eğlenmek olduğunu düşünmüyorum. Mutluluktan çığlık atmak evet içgüdünün bir göstergesi olabilir fakat eğlenmek için silah atmak tamamen saçmalık. Bence eğlence kendini hem özgür hem de mutlu huzurlu hiç bir şeyi düşünmediğin anların sonucunda ortaya çıkar. Bazılarına göre paraşüt ile atlamak bazılarına göre sahilde koşmak bazılarına göre konsere gitmek. Kısaca yapıldığında sana huzur ve mutluluk hissi yaratan her şey olabilir.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar