Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Nutella ve meyve?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Her ne kadar midemiz bozuyor olsa da çilek, muz, elma gibi meyveler ile Nutella tüketimime engel olamıyorum.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Benim midemi bozmuyor şanslıyım sanırım. Ben özellikle muz ve nutella yerken waffle yemekle aynı hazzı alıyorum. Bu beni aşırı mutlu ediyor.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Benim midemi bozmuyor şanslıyım sanırım. Ben özellikle muz ve nutella yerken waffle yemekle aynı hazzı alıyorum. Bu beni aşırı mutlu ediyor.
Hileli bir Waffle ekmeği yapılabilir aslında. Pastayı bisküvi ile çözdük, bunun da bir yolu olmalı.

allons-y

⭐️⭐️
krepin arasına nutella sürüp çilek muz koyunca waffle gibi oluyo hileli mi pek bilemedim krebi yapmak da waffle kadar zor gibi

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
sen direkt çikolatayı sevmiyosun o zaman
türkiyede abur cubur ve çikolataların çok kötü üretildiği düşüncesindeyim ve öyle. üretim maliyeti yüzünden kaliteden kısıyorlar. yediğimiz magnum dondurmalar bile avrupada belki 3 katı daha güzel ama biz en kötüsünü yiyoruz.
ek olarak en küçük nutella bile 65 tl civarında

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
türkiyede abur cubur ve çikolataların çok kötü üretildiği düşüncesindeyim ve öyle. üretim maliyeti yüzünden kaliteden kısıyorlar. yediğimiz magnum dondurmalar bile avrupada belki 3 katı daha güzel ama biz en kötüsünü yiyoruz.
ek olarak en küçük nutella bile 65 tl civarında
Katılıyorum, yurtdışından misafirlerimiz geliyor onların yedikleri çok başka bir şey sanki.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
gerek var mı? araya bir daha karbonhidrat sokmaya :)
ama ille olacaksa krep yerine pankek tercih ederim.
Krep ya da pankek gibi şeyler son 10 yılda mı icat edildi yoksa biz mi Hindistan’da yaşamışız? Ben çocukluğumda hiç böyle şeyler duymadım. Ketçap ile tanıştığım anı hatırlarım mesela komşumuzun evindeydik, çay tabağına sıktılar kahvaltıda ekmek banıyorduk.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Pankekle ben de sonradan tanıştım ama krep vardı çocukluğumda hatta babaannem falan akıtma der ona

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar