Mistress - Slave ilişkisi bu ama bunu sokağa taşımak bilemedim. Sanki burda biraz show varmış gibi geldi. Bunu yaşiyan insanlar için bu bir cinsel yaşam biçimi. Biri hükmetme ihtiyacını giderirken diğeri işe yarama ihtiyacını gideriyor.
Ben daha çok buna neden ihtiyaç duyduğu kısmına takılıyorum hep. Hep şey diyordum başka şeyle doldurabilir bu ihtiyacı, yapabilir yani neden böyle diye düşünürken;
Bir keresinde arkadaşım üçlü grup ilişkisini anlatmıştı. Kadın mistress/efendi adamı bu videodaki tarzda giydirip, köpek gibi yerde, dört ayak üstünde gezdirdiğini, içkisini, sigarasını o şekilde getirttiğini anlatmıştı. Sonra ayrılırken kadının iş kadını, erkeğin iş adamı kimliğine bürünüp ayrıldıklarını ve onların o şehirde hatırı sayılır iş insanları olduğunu söylemişti. Yani o ihtiyacı dolduracak herşey var. Ama yine bu eylem içinde. Demek ki başka bir boyuttu bu.
Ki bu Bdsm (Bağlama, Disiplin, Sadizm, mazoşizm ) hepimizin cinsel yaşamında seviyemiz boyutunda yaşıyoruz. Ha bazıları uçlara ulaşırken, bazılarımız ortalarda kalıyoruz. Uçlarda yaşayanlara neden gözlerimizi kısarak bakıyoruz diye düşünmeden edemiyorum. Onun yerinde, tamamen tanimlardan kopmuş şekilde olmak istediğimiz için olabilir mi acaba diye düşünmeden geçemiyorum.
Bu konuyla ilgili çok övülen bir kitap var onu okuyunca belki kafamda bazı şeyler oturur diye düşünüyorum.