Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Okulun götürmesinden başka tiyatroya gidenimiz oldu mu?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bana hep tiyatro ayakta tutulması için çaba harcanan bir kültürmüş gibi geliyor. Evet severek izlediğim çok oyun oldu, rahmetli Levent Kırca’yı dünya gözü ilke görmek nasip oldu ama Türkiye’de genel olarak tiyatro kültürü zorlanıyor gibi. Dünyadaki her şey gibi zevkler de değişebilir, artık sevilmiyor olabilir diye düşünüyorum.

Sizin fikriniz nedir?

Moderatör tarafında düzenlendi:

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
edebiyat öğretmenimiz, tiyatro kültürünün yok olduğunu, bedava fiyatına biletler verildiğini söylerdi. ancak, istanbul gibi büyükşehirlerde yaşayan insanlar, tiyatro sahnelerinde bilet bulmakta zorlandığını ifade ediyorlar. arada kaldım :censored:

allons-y

⭐️⭐️
valla yalan söyleyemem normal hayatımda düzenli olarak tiyatroya gideyim diye bir planım olmadı hiç ama nedense üniversitedeyken arakadaş grubumla birlikte düzenli olarak yeni oyun çıktıkça tiyatroya giderdik şimdi düşünüyorum da gerçekten çok zevk aldığım bi aktiviteymiş ama bunda fiyatlarda etkiliydi üniversite okuduğum şehirde biletler gerçekten çok uygundu büyükşehirlerde durum böyle değil nedense

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
valla yalan söyleyemem normal hayatımda düzenli olarak tiyatroya gideyim diye bir planım olmadı hiç ama nedense üniversitedeyken arakadaş grubumla birlikte düzenli olarak yeni oyun çıktıkça tiyatroya giderdik şimdi düşünüyorum da gerçekten çok zevk aldığım bi aktiviteymiş ama bunda fiyatlarda etkiliydi üniversite okuduğum şehirde biletler gerçekten çok uygundu büyükşehirlerde durum böyle değil nedense
tiyatroya gittiğin dönem, bir kahve fiyatı ve tiyatro biletini karşılaştırabilir misin? ben bir kez tiyatroya gittim ve o da bedava olduğu için sorgulama fırsatım olmadı :D

allons-y

⭐️⭐️
tiyatroya gittiğin dönem, bir kahve fiyatı ve tiyatro biletini karşılaştırabilir misin? ben bir kez tiyatroya gittim ve o da bedava olduğu için sorgulama fırsatım olmadı :D
tiyatro biletleri öğrenci 16 tam 25 oluyordu o zamanlarda da kahve fiyatları 30 35 tl civarındaydı. şuanda da öğrenci bileti maks 25 falan olmuştur diye düşünüyorum gerçekten okuduğum şehirde uygundu bilet fiyatları bu yüzden öğrenciler olarak kahve içip boş boş oturup sıkılcağımıza bu gibi aktiviteler bizi fazlasıyla mutlu ediyodu.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ben tiyatroda Haluk Bilginer'i izlemek isterdim, izleyemedim. Tiyatroyu severim, kendimi zengin ve kültürlü hissediyorum. Opera falan gelse ona da gitmek isterim ama Aydın'a gelmiyor pek.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar