Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Özlem Çerçioğlu'nun yeniden aday olması?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Aydın Büyük Şehir Belediyesi için Özlem Çerçioğlu yeniden aday. Düşünceniz nedir?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
diğer partiler aydının köylerinde siyasi çalışma yapmadıkça çerçioğlu seçim kaybetmeyecek sanırım

Müdür

⭐️
Aydın Büyük Şehir Belediyesi için Özlem Çerçioğlu yeniden aday. Düşünceniz nedir?
Beni üzdü kendisini çalışma olarak yeterli bulmuyorum. Kişilik olarak da samimiyetsiz ve nezaketsiz bence. Yerine kim olurdu derseniz onu da bilmiyorum hele ben hiç olamazdım da neyse...

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Beni üzdü kendisini çalışma olarak yeterli bulmuyorum. Kişilik olarak da samimiyetsiz ve nezaketsiz bence. Yerine kim olurdu derseniz onu da bilmiyorum hele ben hiç olamazdım da neyse...
karşı bir oy atıcak mısın yerel seçimde?

Müdür

⭐️
karşı bir oy atıcak mısın yerel seçimde?
hayır şuan bildiğim 2 aday var 2. si parti olarak siyasi görüşüme ters. Ama tip den bir aday olsa karşı oy verebilirdim :). yada boş kullanarak kim 1. çıkarsa onun hanesine yazılmış olurum belki. Yerel seçimlerde önemli olan projeler bence ve kimseden bir proje görmedim trafik otopark altyapı yada toplu taşıma için.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar