Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Ped mi tampon mu?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bence! Gündelik kullanım için ped çünkü bedeninin dışında kalıyor, daha hijyenik bence, denize ya da havuza giriyorsan tampon. Tayt giyince ped belli oluyor mu, yerine tampon tercih edilir mi bilmiyorum.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Genelde daha az tercih ediliyor, evet. Rutinde ped yerine kullananlar da var, sadece suya girmek için değil aslında.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Ben bir üçüncü seçenek kullanıyorum. (Regl kabı yada menstrual kap) ilk başlarda çok zor olsa da alışınca kesinlikle vazgeçilmez.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
evet ama dezenfeksiyonu falan nasıl yapılıyor fikrim yok.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
O nasıl bir şey?
@Andromeda gösterdiği şekilde ve çeşitte. (Son dönemde çeşitleri ciddi arttı.) Tampon gibi vücudun içine yerleştirilen bir medikal silikon. Kullanım süresi 5-10-15 yıl olarak değişmekte. Bu yüzden bütçe dostu deniyor. Hatta son dönemde üretilenlerin doğada kaybolduğu yönünde ve cinsel ilişkiye girme(tercih edenler için) olanağı da sağladığı yönünde birşey de duydum yakın zamanda. İçerde kalma süresi 8-12 saat arası değişmekte. Yoğunluk ve tercihe göre kişi kendi ayarlayıp çıkartıp dezenfekte ediyor. Genelde sıcak su ile kaynatiliyor. Aynı zamanda onun için temizleme mendilleri de çıktı. Aklıma gelenler bunlar.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar