Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Pinokyo "burnum şimdi uzayacak" derse... burnu uzar mı? yoksa uzamaz mı?

PewPew

⭐️
Proje Elçisi
Sosyal medyada gördüğüm beni paradoksa sokan bir soru sizce cevabı nedir?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Uzamaz çünkü döngü oluşur. Döngü genelde eylemsiz kalır. Aksi durumda sürekli uzayıp kısalması gerekiyor.

PewPew

⭐️
Proje Elçisi
Uzamaz çünkü döngü oluşur. Döngü genelde eylemsiz kalır. Aksi durumda sürekli uzayıp kısalması gerekiyor.
Bir adım Doğu bir adım Kuzey bir adım Batı bir adım Güney'e gelmemiz gibi mi? İlk bakışta 4 birim iş gibi görünse de başladığımız noktaya gelmiş oluruz yani fiziğe göre atalet uygulamış oluruz.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bir adım Doğu bir adım Kuzey bir adım Batı bir adım Güney'e gelmemiz gibi mi? İlk bakışta 4 birim iş gibi görünse de başladığımız noktaya gelmiş oluruz yani fiziğe göre atalet uygulamış oluruz.
Evet döngüler hep yerinde sayar.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Dark dizisini izledin mi?
Hayatımda izlediğim en hikayesi kendine özgü dizilerden bir tanesiydi. Evet izledim ve çok sevdim.

Peki Pinokyo mağaradan geçerken şimdi burnum uzayacak dese ve mağradan diğer tarafa burnu uzunken tamam tamam sustum.

PewPew

⭐️
Proje Elçisi
Hayatımda izlediğim en hikayesi kendine özgü dizilerden bir tanesiydi. Evet izledim ve çok sevdim.

Peki Pinokyo mağaradan geçerken şimdi burnum uzayacak dese ve mağradan diğer tarafa burnu uzunken tamam tamam sustum.
Dikkat ettiysen o dizide de bir döngü var olaylar sürekli tekrarlıyor bir döngünün sona ermesi için döngünün başı sonlandırılmalı diyebilir miyiz?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Dikkat ettiysen o dizide de bir döngü var olaylar sürekli tekrarlıyor bir döngünün sona ermesi için döngünün başı sonlandırılmalı diyebilir miyiz?
Bir döngü varsa döngünün her anı hem başıdır hem sonudur. O yüzden döngüye son vermek istiyorsak döngüyü herhangi bir yerinden sona erdirmek yeterli.

PewPew

⭐️
Proje Elçisi
Bir döngü varsa döngünün her anı hem başıdır hem sonudur. O yüzden döngüye son vermek istiyorsak döngüyü herhangi bir yerinden sona erdirmek yeterli.
Ortasından sonlandırdığını düşünürsek bu sefer ortasına kadar söngüye sokmuş olursun buna örnek olarak izlemediysen Edge Of Tomorrow (Yarının Sınırında) filmini örnek verebilirim.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ortasından sonlandırdığını düşünürsek bu sefer ortasına kadar söngüye sokmuş olursun buna örnek olarak izlemediysen Edge Of Tomorrow (Yarının Sınırında) filmini örnek verebilirim.
İzledim. Tom Kurus oynuyordu o da özgün bir film çok severim.

PewPew

⭐️
Proje Elçisi
Evet, sonsuz bir döngüye giriyordu ve her öldüğünde yeni bir gün başlıyordu. Demek ki herhangi bir noktada kesilmesi döngüyü durdurmuyor ya da ben yanlış anlıyorum döngü konusunu. :)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar