Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Podcast mi müzik mi?

anonim

⭐️⭐️
Proje Elçisi
Podcast dinlemeyi mi yoksa müzik dinlemeyi mi daha çok tercih ediyorsunuz, neden?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Podcast dinlemeyi mi yoksa müzik dinlemeyi mi daha çok tercih ediyorsunuz, neden?
İkisinin yeri çok ayrı. Eğer beslenmek istiyorsam podcast dinlerim, vaktimi değerlendirmek isterim. Ama bazen camı yarılar, rüzgar yüzüme çarparken birde karnım toksa yolun tadını çıkartırım. Böyle bir anda müzik dinlemek gerekir

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Podcast dinlemek için odaklanmaya ihtiyaç duyuyorum dolayısıyla çoğu zaman müzik dinleyebiliyorum. Ama bir podcast dinleyicisi olmayı çok isterdim.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
müzik, günümün uzun bir vaktini müzik dinleyerek geçiriyorum (yatmadan önce podcast dinlemeyi seviyorum)

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Öğretici içerikler ve eğer bu içerikler birde ilgimizi çekecek içeriklerse algımız açılır, enerji dolar ve atağa hazır oluruz. Bu uykumuzu açar, geceyi uzatır. Bu yüzden uyurken kişisel gelişim okunmaz sabah okunur. Yatarken dingin olmak gerekir.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Yatmadan önce podcast önermiyorum.
podcast dinlememin sebebi arkada sürekli bir ses olduğu için uykuya daha hızlı dalmam, podcastteki anlatılanları pek dinlemediğim için uykumu açmıyor. müzik dinlediğimde de alakasız müzik çıktığı için uyanabiliyorum

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
podcast dinlememin sebebi arkada sürekli bir ses olduğu için uykuya daha hızlı dalmam, podcastteki anlatılanları pek dinlemediğim için uykumu açmıyor. müzik dinlediğimde de alakasız müzik çıktığı için uyanabiliyorum
İlginçmiş :)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar