Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Ritüel büyü müdür?

anonim

⭐️⭐️
Proje Elçisi
Büyü ruhani varlıklar kullanılarak insanın iradesi dışında istediklerini yaptırmaktır. Riteüellerde bu tür varlıklar kullanılmaz. Enerji ve titreşimle aynı frekanstaki nesneleri, insanları,olayları hayatımıza çekeriz. Kısacası ritüel büyü değildir.

PewPew

⭐️
Proje Elçisi
Ritüel, bioenerji, gezegenlerin yaydığı enerjiler bizim ülkemizde çok yanlış anlaşılan bir olay. Ben bir noktaya kadar inanırım fakat bunu bir yaşam felsefesi yapan kişilere saygım sonsuzdur. Arada şakasını yaparım ama içten içe umarım yanlış anlamaz derim. Karşıdaki kişi negatif yaklaşıp surat yapmak yerine yaptığım şakayı devam ettirirse güler eğleniriz çünkü gülmek en etkili enerji türlerinden birisidir. (eskiden ben de meditasyon, yoga falan yapardım)

anonim

⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ritüel, bioenerji, gezegenlerin yaydığı enerjiler bizim ülkemizde çok yanlış anlaşılan bir olay. Ben bir noktaya kadar inanırım fakat bunu bir yaşam felsefesi yapan kişilere saygım sonsuzdur. Arada şakasını yaparım ama içten içe umarım yanlış anlamaz derim. Karşıdaki kişi negatif yaklaşıp surat yapmak yerine yaptığım şakayı devam ettirirse güler eğleniriz çünkü gülmek en etkili enerji türlerinden birisidir. (eskiden ben de meditasyon, yoga falan yapardım)
peki neden bıraktın?

PewPew

⭐️
Proje Elçisi
Açıkcası vaktim yoktu, sonrasında her şey daha çok yoğunlaştı ve bıraktım. Belki bir gün tekrar başlarım.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Büyülerin hepsi kötü amaçlı mıdır diye düşünmek gerekiyor. Yoksa Hz Muhammed bir insanın sağlığı için dua okumaya bile büyüdür demiş.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
nasıl yapılıyor bu ritüel?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar