Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

ruh haline göre mi müzik dinlersin yoksa müziğe göre mi ruh hali oluşur?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
dinlenilen müzikler, ruh halini etkileyebiliyor. siz ruh halinize göre mi müzik dinlersiniz yoksa olmasını istediğiniz ruh hali için mi müzik dinlersiniz?
(biraz karışık söylemiş olabilirim. örn: Arabesk dinlemek insanı hüzünlendirebilir, aynı şekilde hüzünlüyken de arabesk dinlenilebilir)

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Çoğu zaman ruh halimi değiştirsin diye müzik dinlerim. Ben insanın kendi hayatını inşaa etmesini savunurum. Yediklerimiz, konuştuğumuz insanlar, müzikler günümüzü ve dolayısıyla geleceğimizi şekillendirir.

Ama bazen

Düşerim. Soluk soluğa bir süre beklerim yerde, orada dinlediğim müzikler oraya aittir.

Ama her zaman kalkarım.

allons-y

⭐️⭐️
ben hayatımıın nerdeyse her alanında müziğe başvurduğum için genel de dinlediğim müziğe göre modumu ayarlamaya çalışıyorum eğlenceli bişeyler dinliyorsam o an modumu yükseltiyorum gün içinde çok fazla yavaş müzikleri dinlememeye çalışıyorum ki modum düşmesin

ben diye biri

⭐️
Kesinlikle ruh halime göre müzik dinlerim. O gün mutsuzsam kimse bana eğlenceli müzik dinletemez dinlesem de keyif alamam :cry: ama mutluysam kimse benim moodumu acıklı şarkılar ile bozamaz 😜

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Kesinlikle ruh halime göre müzik dinlerim. O gün mutsuzsam kimse bana eğlenceli müzik dinletemez dinlesem de keyif alamam :cry: ama mutluysam kimse benim moodumu acıklı şarkılar ile bozamaz 😜
ortada olduğun ruh hali hiç yok heralde ya çok sevinçli ya da ağlamaklı...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar