Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Sabah sporu mu akşam sporu mu?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Her zaman spor teması sabah koşusu şeklinde ama buna vakit bulamayabiliyoruz. Spor salonlarının doluluk oranlarına bakıldığıda akşam üzeri iş çıkışı daha yoğun olduğu görülüyor. Sizce hangi vakitte spor yapmak daha iyi?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Benim de tercihim sabah olurdu. İyi bir spor, güzel bir duş ve kahvaltıdan sonra gergin kaslarla tek bir yöne gidebiliriz. İleri

anonim

⭐️⭐️
Proje Elçisi
9 da iş başı yapanlar için spor salonları 6da açılmalı bence. Sabah spor yapmayı tercih ederim ama işe geç kalma durumu nedeniyle yapamıyorum

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
9 da iş başı yapanlar için spor salonları 6da açılmalı bence. Sabah spor yapmayı tercih ederim ama işe geç kalma durumu nedeniyle yapamıyorum
Evet, bunun için metropoller çok iyi, saat 5'de açıyorlar. Biz burada bir spor salonuna denettik, 5 kişi garanti verdik. 06.00'da açmaya başladılar ama sürdürülebilir olmadı. Yani sabah gelecek olan sayısı salonları kurtarmıyor, açmıyorlar.

anonim

⭐️⭐️
Proje Elçisi
Evet, bunun için metropoller çok iyi, saat 5'de açıyorlar. Biz burada bir spor salonuna denettik, 5 kişi garanti verdik. 06.00'da açmaya başladılar ama sürdürülebilir olmadı. Yani sabah gelecek olan sayısı salonları kurtarmıyor, açmıyorlar.
sabah kullanıcıları ve akşam kullanıcıları diye ayırıp sabah ücretlerini daha düşük tutarlarsa kesinlikle fark yaratır bence

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Türkiye'nin erken kalkma oranı çok düşük. Sabah 9'da mesaisi başlayanlar 8.30'da kalkıp işe yetişmeye çalışıyor.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar