Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullandığınız şampuanınızdan memnun musunuz? Ve neden? Şampuanımı değiştirmeyi düşünüyorum tavsiyeleriniz bekliyorum. Ve bu artık sık duymaya başladığımız katı şampuanı hiç kullandınız mı? Nasıl?
Benim bu zamana kadar en memnun kaldığım şampuan yves rocher'in şampuanları aşağıya link ekledim.
ancak keratin bakım yaptırdıktan sonra sülfatsız şampuan kullanmaya başladım. Şu an adını bile hatırlayamadığım bir marka fena değil ama o da.
Benim bu zamana kadar en memnun kaldığım şampuan yves rocher'in şampuanları aşağıya link ekledim.
ancak keratin bakım yaptırdıktan sonra sülfatsız şampuan kullanmaya başladım. Şu an adını bile hatırlayamadığım bir marka fena değil ama o da.
Yves Rocher senin için ayrıcalıklı bir marka galiba daha öncede parfümde adı geçmişti galiba. Neden o markayı seçiyorsun?
Keratin için kimi zararlı diyor yüksek ısı için kimi çok faydasını gördüm diyor sen ne düşünüyorsun? Memnun kaldım mi?
Yves Rocher senin için ayrıcalıklı bir marka galiba daha öncede parfümde adı geçmişti galiba. Neden o markayı seçiyorsun?
Keratin için kimi zararlı diyor yüksek ısı için kimi çok faydasını gördüm diyor sen ne düşünüyorsun? Memnun kaldım mi?
Evet benim için ayrıcalıklı bir marka. Bütün kozmetik ihtiyacımı ordan karşılıyorum diyebilirim. Doğal içerikli ürünler olması nedeniyle öncelikle tercih ediyorum bir de Fransız markalarının kozmetikte daha iyi olduğunu düşünüyorum. Türk markası olan Flormar'ı da bünyelerine kattılar diye biliyorum.
Keratin bakımdan memnun kaldım. Çok uzun kalmıyor tabi 3-4 ayda bir tekrarlamak gerekiyor. Sürekli o rutinde yaptıracağım bir şey olmaz ama yüksek ısıyı tek seferde uyguluyor kalıcı fön gibi bir kaç gün yapmıyor benim tercihim de o değil zaten.
Head and Shoulders kullanıyorum. Kepek problemim hiç olmadı, farklı bir markanın arayışına hiç girmedim. Şampuan kullanmaya başladığımdan beri aynı markayı kullanıyorum.
Head and Shoulders kullanıyorum. Kepek problemim hiç olmadı, farklı bir markanın arayışına hiç girmedim. Şampuan kullanmaya başladığımdan beri aynı markayı kullanıyorum.
Bir beklentim yok işte benim, öyle başladı hiç değiştirmedim. Aslında farklı bir şeyler denesem banyo deneyimimi değiştirebilir. Ama bunca zaman sonra değiştirmenin sonucu nasıl olur bilmiyorlar.