Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Sanat ne için?

anonim

⭐️⭐️
Proje Elçisi
Sanat sanat için midir? Yoksa toplum için midir? Sizin bu konudaki fikriniz nedir?

PewPew

⭐️
Proje Elçisi
Olaya hangi amaçla baktığına bağlıdır. Örgütler duvarları boyar ve bu toplum içindir fakat evinde tuvalini boyayan birisi sanat için diyebilir. Yani olayların giriş, gelişme ve sonuç aşaması önemlidir bu konuda bence biraz.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Tam olarak soruyu anlayabilen var mı? Yani böyle bir sorunun neden sorulduğunu bilmeden doğru yanıtı arayamayız.

PewPew

⭐️
Proje Elçisi
Bizim fikirlerimizi öğrenmek istiyor sanırım benim anladığım kadarı ile.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bizim fikirlerimizi öğrenmek istiyor sanırım benim anladığım kadarı ile.
Hayır öyle demek istedim. Sanat insan için midir yoksa sanat sanat için midir şeklinde sürekli tartışılan bir konu var, soru başlığı onun için açılmış. Bu soruda tam olarak neyi sormak istiyorlar?

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bu sorudan ben şunu anlıyorum, "hangi alanda olursa olsun sanat ifa edilirken toplumsal bakış açısı gözetilmeli mi yani toplum bunu beğensin diye mi yapılmalı yoksa ben sanatımı yaparım kimsenin beğenisi umrumda değil sanatımı gerçekleştirmiş olayım" mı olmalı?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bu sorudan ben şunu anlıyorum, "hangi alanda olursa olsun sanat ifa edilirken toplumsal bakış açısı gözetilmeli mi yani toplum bunu beğensin diye mi yapılmalı yoksa ben sanatımı yaparım kimsenin beğenisi umrumda değil sanatımı gerçekleştirmiş olayım" mı olmalı?
Buna göre senin yanıtın ne olurdu? Sanat sanat için midir yoksa sanat toplum için midir?

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bununla ilgili lisede bir münazaraya katıldığımı hatırlıyorum orada sanat toplum içindir görüşünü savunmuştum. Ben başkalarının düşüncelerine önem veren biriyim, sanırım toplum için derim.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bununla ilgili lisede bir münazaraya katıldığımı hatırlıyorum orada sanat toplum içindir görüşünü savunmuştum. Ben başkalarının düşüncelerine önem veren biriyim, sanırım toplum için derim.
Sanat bir şey için yapılmaz o zaman tüm sanatlar anlamlı olurdu.

Sanat tamamen sanat içindir, icra edilmek için ortaya çıkar, birinin beğenisine sunulmaz eğer öyle olsa bir çok sanat çeşiti daha ortaya çıkmadan yok olurdu.

Çoğu insana göre saçma sapan olan sanatlar var.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar