Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Düzenli sarılma bağışıklık sistemini güçlendirdiğini biliyor muydunuz? Sarılma alışkanlığı arttıkça hastalık riski azalıyor ve bu kişiler enfeksiyonlara karşı daha korunaklı oluyormuş.
Düzenli sarılma bağışıklık sistemini güçlendirdiğini biliyor muydunuz? Sarılma alışkanlığı arttıkça hastalık riski azalıyor ve bu kişiler enfeksiyonlara karşı daha korunaklı oluyormuş.
Ben aynı insanların her gördüklerinde birbirlerini her defasında ilk defa görüyormuşcasına öpüp koklamasına anlam veremiyorum konudan bağımsız olarak.
Mesela dün gördüğümüz akrabalar ertesi gün yine başka bir yerde ama sarılıp ellerini öpüp herkese yeniden merhaba demek gerekiyor falan. Ben herkesi birden yüksek sesle selamlamayı tercih ediyorum.
Ben aynı insanların her gördüklerinde birbirlerini her defasında ilk defa görüyormuşcasına öpüp koklamasına anlam veremiyorum konudan bağımsız olarak.
Mesela dün gördüğümüz akrabalar ertesi gün yine başka bir yerde ama sarılıp ellerini öpüp herkese yeniden merhaba demek gerekiyor falan. Ben herkesi birden yüksek sesle selamlamayı tercih ediyorum.
herkesle sarılıp koklaşmak doğru olmaz ama çok samimi olduğum birisiyle bunu yapabilirim. temas yoluyla sevgi aktarmak bence gereksiz bir şey değil. bence sen sevgi veya selamını daha resmi kutluyorsun
Genelde aklım dolu olduğu için olabilir, o anda sarılmak ya da farklı bir sevgi göstergesi bana samimiyetsiz geliyor. İletişimim açıkken böyle bir sevgi göstermek istemiyorum. Ama duygusal anlamda ben de sarılmayı çok severim.