Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Şarkıcı Gülşen’in tutuklanması?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Şarkıcı Gülşen bir konserinde espri olarak “İmam hatipte okumuştu, sapıklığı oradan geliyor galiba” şeklinde bir ifade kullandı.

Herkes istediğini yapabilir bu bir özgürlüktür ama herkes herkes hakkında istediğini söyleyebilir mi?

Ofansif mizah hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
ben sadece mizah olarak söylediğini düşünmüyorum. ofansif mizaha karşı değilim (ince eleyip sık dokumak lazım)

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
ben sadece mizah olarak söylediğini düşünmüyorum. ofansif mizaha karşı değilim (ince eleyip sık dokumak lazım)
Benim fikrim her ne tarafta olursa olsun insanların düşünceleri ve değerlerine saygı duymalı, kötü dilden sakınılmalıdır.

Evet bir tutuklama gerekecek kadar ağır bir suç işlemedi Gülşen ancak temsil ettiği, içinde bulunduğu durum itibari ile devlet göz boyuyor bu da çok doğru değil.

Yargının kararı ağır Gülşen’in yaptığı ayıp diyebiliriz

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Benim fikrim her ne tarafta olursa olsun insanların düşünceleri ve değerlerine saygı duymalı, kötü dilden sakınılmalıdır.

Evet bir tutuklama gerekecek kadar ağır bir suç işlemedi Gülşen ancak temsil ettiği, içinde bulunduğu durum itibari ile devlet göz boyuyor bu da çok doğru değil.

Yargının kararı ağır Gülşen’in yaptığı ayıp diyebiliriz
ofansif mizah doğru kullanıldığında çok iyi, yanlış kullanımı sonucunda hedef gösterilmeye müsait bir mizah şekli. gülşenin yaptığı ofansif mizaha girmiyor, hedef aldığı kısmı sivri bir dille alay ediyor. belki söylemek istediği daha başka birşeydi ama yanlış ifade etti. tabi bu yine ona prim olarak geri dönecek.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Ben her zaman aşırılıklar altında daha başka birşey olduğunu düşünenlerdenim. Tutuklama kararı aşırı, Gülşen'in yaptığı saygısızlık.

O şaka türü hakkında bir fikrim yok.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar