Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Seninle zıt kalan biriyle birliktelik yaşar mısın?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
genel olarak yaptığınız hobilerinizin, dinlediğiniz müziklerin, dizi film ve eğlence gibi alanlarda sizinle zıt kalan biriyle birlikte olur musunuz? yoksa aynı görüş ve zevklere sahip birisiyle olmayı mı tercih edersiniz? bu sizin için bir kriter midir?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ortak değerlere sahip olmak keyiflidir evet ama her şeyde böyle olmak zorunda değil. Mesela insanları küçük görmem ve her türlü insanı severim, birlikte olduğum insanın da böyle olmasını isterim aksine tahammül edemem ama bu insan benden farklı filimleri seviyorsa bu birlikte olmamamız için bir sebep olmaz. Tabii ortak yapılan bazı şeyler var yemek yemek gibi, boş vakitlerinizi nasıl değerlendirdiğiniz gibi, zıt şeylerin sayısı çok olursa bu zamanla yorucu olabilir sanırım, bilemedim şimdi.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ortak değerlere sahip olmak keyiflidir evet ama her şeyde böyle olmak zorunda değil. Mesela insanları küçük görmem ve her türlü insanı severim, birlikte olduğum insanın da böyle olmasını isterim aksine tahammül edemem ama bu insan benden farklı filimleri seviyorsa bu birlikte olmamamız için bir sebep olmaz. Tabii ortak yapılan bazı şeyler var yemek yemek gibi, boş vakitlerinizi nasıl değerlendirdiğiniz gibi, zıt şeylerin sayısı çok olursa bu zamanla yorucu olabilir sanırım, bilemedim şimdi.
Büyük, önemli kararlar için geçerli değil dediklerim. Sadece günlük yaşamdaki küçük ayrıntı ve eğlenceler için geçerli. Kişi sizin gibi yine saygılı, hoşgörülü vs. olacak ama gün içerisinde beraber gerçekleştirilen aktivitelerde zıtlık yaşayacaksınız.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Büyük, önemli kararlar için geçerli değil dediklerim. Sadece günlük yaşamdaki küçük ayrıntı ve eğlenceler için geçerli. Kişi sizin gibi yine saygılı, hoşgörülü vs. olacak ama gün içerisinde beraber gerçekleştirilen aktivitelerde zıtlık yaşayacaksınız.
Bana göre tamamen zıt olması zaten bir birliktelik doğurmaz, birliktelik başladıysa ortak bir yerlerde buluşmuşuzdur. İlişki sırasında olacak zıtlıklara belirli oranda taraflar hoşgörülü davranabilir bunun dozu artınca da ilişkiyi sürdürmek zorlaşır. Bunların oranı ve ne oldukları tamamen kişilerin değerlerine göre değişir.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
"Seninle zıt kalan biriyle birlikte yaşar mısın?"
Aklıma şu geliyor ailem. Onlarla yaşamayı becerebiliyorsam herkesle yaşayabilirim düşüncesi geliyor. Daha dünyaya ilk adımdan itibaren zıt olanlar yaşamıyor muyuz?
Biliyorum sorun daha farklı şeyleri soruyor.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
"Seninle zıt kalan biriyle birlikte yaşar mısın?"
Aklıma şu geliyor ailem. Onlarla yaşamayı becerebiliyorsam herkesle yaşayabilirim düşüncesi geliyor. Daha dünyaya ilk adımdan itibaren zıt olanlar yaşamıyor muyuz?
Biliyorum sorun daha farklı şeyleri soruyor.
aileni kendin seçemezsin, ayrıca gelişimin parçası için aile önemli bir etkendir. ama artık ciddi bir ilişki düzeyine geldiğinde ailene eskisi kadar bağımlı kalman gerekmiyor. bu nedenle insan zıt biriyle olmak istemeyebilir diye düşünüyorum.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Tamamen ve her konuda aynı fikirde olma düşüncesi çok sıkıcı değil mi? Bazen zıt olmak da lazım, kişisel özrgürlük alanını ihlal etmeden ve saygı çerçevesinden çıkmadan.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
aileni kendin seçemezsin, ayrıca gelişimin parçası için aile önemli bir etkendir. ama artık ciddi bir ilişki düzeyine geldiğinde ailene eskisi kadar bağımlı kalman gerekmiyor. bu nedenle insan zıt biriyle olmak istemeyebilir diye düşünüyorum.
Evet gelişimin bir parçası. Bu kadar zıt olmasaydilar başka türlü olabilir düşüncesi bende kesinlikle gelişmezdi diye düşünüyorum. Ben zıt biriyle birlikte olmak isterdim. Çünkü bu beni besler diye düşünüyorum. Değişik pencereler nefes almaya iyi gelir:)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar