Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Severance dizisine hakkında

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Oturup film/dizi izlemek benim için işkence. Bunu aşmaya çalışıyorum. Simdilik zora ki Severance dizisine başladım. Birinci bölümü üç saatte izlediğimi düşünür isek ne kadar zorlandığımı anlayabilirsiniz.

Bu diziyi izlediniz mi? Yoksa zamanı mı boşa mı harcıyorum?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Oturup film/dizi izlemek benim için işkence. Bunu aşmaya çalışıyorum. Simdilik zora ki Severance dizisine başladım. Birinci bölümü üç saatte izlediğimi düşünür isek ne kadar zorlandığımı anlayabilirsiniz.

Bu diziyi izlediniz mi? Yoksa zamanı mı boşa mı harcıyorum?
Hayatımdaki en iyi dizilerden bir tanesi. Zor değil aslında hatta çok fazla çıkarım var. Ben yeni sezonu bekliyorum.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
dizi film izlemek zaman yüzünden işkence geliyorsa gaini kullanabilirsiniz. hem çok ucuz (yıllık 120 tlye falan denk geliyor) hem de diziler 5-20 dakika arasında uzunluğa sahip.
a billion dollar code dizisinden sonra bunu izleyeceğim sanırım. belki spotify dizisini izlerim :p

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
dizi film izlemek zaman yüzünden işkence geliyorsa gaini kullanabilirsiniz. hem çok ucuz (yıllık 120 tlye falan denk geliyor) hem de diziler 5-20 dakika arasında uzunluğa sahip.
a billion dollar code dizisinden sonra bunu izleyeceğim sanırım. belki spotify dizisini izlerim :p

5-20 dakika hoşmuş bak.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Öncelikle fikir çok özgün ve güzel. Aslında kapitalizmi bize çok güzel özetlemiş (ben kendime kapitalist yaptırımlar uygulayan biri olarak burada kötülerden taraftayım, kimse kusura bakmasın). Aynı zamanda kurumsal yapıyı çok ütopik anlatmış, her ne kadar uç örnekler olsa da ben disiplinden çok keyif alırım.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde karakterlerin gerçekte kim oldukları ve diğer yaşamlarını öğrendiğinizde bir şok etkisi daha yaratacak (spoiler vermek istemem) buradaki iç hesaplaşmadan da çok keyif aldım. Başarılı olmak, fedakarlık üzerine düşünmemizi sağlıyor aslında. Gerçekten yaparım dediğimiz şeyleri yapmaya çalıştığımızda dönüşeceğimiz şeye cesaret edebiliyor muyuz?

Kapıdan giriş çıkış yapmasına, sanki çıkarken içeriye koşuyormuş gibi olan sahneye bayıldım. O kısmı gerçekten anlamak için kurguyu çok doğru kavramış olmak gerekiyor. Aslında o geçiş o kadar keskin ki öncesini ve sonrası hiç hatırlamadığından çıktığı ana kadar içerideki anı hatırladığından çıkması ile girmesi bir oldu sanıyor. Dışarıdaki hali de dışarıda olmak istemediğinden kendini direk içeriye atıyor. Merdivende ya da işte kapının oradaki alanda vakit geçirmiş olabilir o anı göstermiyorlar ilerleyen bölümlerde daha anlaşılır oluyor.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar