Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Sevgi mi saygı mı?

yeşil

⭐️⭐️
Bir çocuk yetiştirirken en önemli sevgi mi saygı mı?Okulda tartışmıştık bu konuyu kimisi saygıyla büyümesi daha önemli dedi kimisi sevgi olmazsa olmaz dedi.Benim fikrim saygı olmazsa olmaz bence hatta sevdiğim bi söz vardı. saygı kayığına binmeden sevgi denizi geçilmez diye.Sizin fikriniz ne?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Herkesin birbirine saygı gösterdiği bir ortamda, işler iyi yürüyebilir. Ancak, insan sevgiye muhtaç bir varlıktır. Gerek ailemizden, gerek okulda veya herhangi bir yerde. Saygı göstermek istemediğimiz birini sevemeyeceğimiz için öncelik saygıdan başlar.
Ancak, hayatta herkes saygıyı haketmez. Tüm insanlara karşı saygılı olunması gerektiğini düşünmüyorum. Belki bu benim hastalıklı düşüncemdir.

yeşil

⭐️⭐️
Ancak, hayatta herkes saygıyı haketmez. Tüm insanlara karşı saygılı olunması gerektiğini düşünmüyorum. Belki bu benim hastalıklı düşüncemdir.
Bencede herkes haketmez ama burdaki konu çocuğunu büyütürken.Diyelim 5 yaşında çocuğun var hangisiyle büyütürsün diye.Tabiki ikisi de önemli ama ilk saygı göstercen ki sonra sevgi oluşabilsin.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bencede herkes haketmez ama burdaki konu çocuğunu büyütürken.Diyelim 5 yaşında çocuğun var hangisiyle büyütürsün diye.Tabiki ikisi de önemli ama ilk saygı göstercen ki sonra sevgi oluşabilsin.
çocuğunu büyütürmek sevgi göstermek için extra bir şey yapmana gerek yok içgüdesel olarak zaten herkes çocuğunu sever.

allons-y

⭐️⭐️
bu her ilişki için geçerli gerek aile gerek sevgililik veya iş ilişkisi hepsinde saygı çok önemli sevgi bir yere kadar götürebiliyor bazı şeyleri ama saygı yokken sevginin olup olmaması da bir yerden sonra bi anlam ifade etmemeye başlıyor bu düşüncem bir aile için de geçerli

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
bu her ilişki için geçerli gerek aile gerek sevgililik veya iş ilişkisi hepsinde saygı çok önemli sevgi bir yere kadar götürebiliyor bazı şeyleri ama saygı yokken sevginin olup olmaması da bir yerden sonra bi anlam ifade etmemeye başlıyor bu düşüncem bir aile için de geçerli
sevdiğin insana saygı göstermez misin? bence ikisi birbiriyle bağlantılı

allons-y

⭐️⭐️
sevdiğin insana saygı göstermez misin? bence ikisi birbiriyle bağlantılı
sadece sevdiğine değil bazen sevmediğine de saygı göstermek zorundasın oranları bağlantılı ama olması mecburidir insanın insana saygısı olması gerekir önce sonra sevgiye göre duruma göre bunun boyutları oluşur.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Çocuklarınıza saygı gösterirseniz sizi sever. Çocuklarınıza bir şey öğretmek için anlatmak yersizdir, nasılsanız öyle olurlar. Saygılı ailelerini severler ve saygılı olmayı öğrenirler. Ama bana derseniz ikisinden biri dünyada tek kalacak saygıyı tercih ederim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar