Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Sevgili ile nereye yemeğe gidilir?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Dışarıda yemek yemeye karar verdiniz sevgiliniz ile nereye gitmek isterdiniz ya da onu nereye götürürdünüz?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
kuşadasındaki mekanlara gidilebilir.

Müdür

⭐️
izmir ve adadaki mekanlar daha ucuz aydına göre.
Ama aydın olsun dersen: Laz Aydın, Aydın Et&Balık Restoran ,Paşa Serdal, 1926 rstoran buralarda rahat edersin.

Jamal King

⭐️
BurgerKing'den dev boy patates x2, Migros'dan 4lü kırmızıtuborg x2, nevzatbiçerparkında keyif. JBL i fullediysek zaten akışının önüne geçilemez adamımm. Jamal out!

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
izmir ve adadaki mekanlar daha ucuz aydına göre.
Ama aydın olsun dersen: Laz Aydın, Aydın Et&Balık Restoran ,Paşa Serdal, 1926 rstoran buralarda rahat edersin.
Geçenlerde Aydın'da Pera diye bir yerde yemek yedim. Çok beğendim. Sevgiliyle de gidilebilir.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Geçenlerde Aydın'da Pera diye bir yerde yemek yedim. Çok beğendim. Sevgiliyle de gidilebilir.
Ben de büyük bir heves ile gittim Aydın Pera’ya.

Beğenmediğim bir yemek için fikrimi söylediğimde para ödememek için yaptığımı iddia ettiler hemen. Çok gücüme gitti ve bir daha ne uğradım ne de önerdim.

Garson ya da aşçı belki o an hata yapıyordu ama işletme sahibinin kulak kesilip müdahale etmemesineydi asıl tepkim.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ben de büyük bir heves ile gittim Aydın Pera’ya.

Beğenmediğim bir yemek için fikrimi söylediğimde para ödememek için yaptığımı iddia ettiler hemen. Çok gücüme gitti ve bir daha ne uğradım ne de önerdim.

Garson ya da aşçı belki o an hata yapıyordu ama işletme sahibinin kulak kesilip müdahale etmemesineydi asıl tepkim.
aaaaa çok ayıp olmuş haklısın

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar