Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Sinemaya girerken çanta arıyorlar mı?

yeşil

⭐️⭐️
Sinemaya gittiniz mi yakın zamanda?Çanta,üst fln arıyorlar mı?Bende gidicem arkadaşlarımla plan kurduk marketten birşeyler alıp girelim dedik ama dışardan yemek sokmak yasak mı ararlar mı onu bilmiyorum işte

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
aramazlar, ama şüphelenirlerse arayabilirler

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Eğer elinizde içeri sokacağınız şeylerin poşetleri ile giderseniz uyarılabilirsiniz ama aldıklarınızı çantanıza koyarsanız kimse bir şey demez. Açıkça dışarıdan yiyecek getirilmeyeceğine dair bir yasak yok, bunu bir yerde yazarken görmedim. Ben her sinemaya gittiğimde dışarıdan bir şeyler alarak giriyorum, illa mısır yiyecek değilim geçende patlıcan dolması yedik.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Eğer elinizde içeri sokacağınız şeylerin poşetleri ile giderseniz uyarılabilirsiniz ama aldıklarınızı çantanıza koyarsanız kimse bir şey demez. Açıkça dışarıdan yiyecek getirilmeyeceğine dair bir yasak yok, bunu bir yerde yazarken görmedim. Ben her sinemaya gittiğimde dışarıdan bir şeyler alarak giriyorum, illa mısır yiyecek değilim geçende patlıcan dolması yedik.
sinema sahibi sen olsan böyle bir yasak koyar mıydın?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
sinema sahibi sen olsan böyle bir yasak koyar mıydın?
Hayır koymazdım çünkü etik değil. İçeride satılmayan bir şeyi canım çekiyor olabilir. Ha eğer içerisinin hijyeni için buna karar verdilerse o zaman kendileri de içeride bir şey satmamaları gerekiyor.

Ama gelir kaynağı gıda olan işletmelerin dışarıdan bir şey almamasını anlayabilirim, ama buradaki çapraz satış ana alışverişteki memnuniyeti sorgulatıyorsa orada doğru olmayan bir şeyler vardır.

yeşil

⭐️⭐️
Açıkça dışarıdan yiyecek getirilmeyeceğine dair bir yasak yok, bunu bir yerde yazarken görmedim.
Ben yasak diye biliyordum.Duyduklarıma göre.ha bir de hani internette oluyo ya sinemaya gizlice yiyecek sokmak diye videolar oluyor onu görünce kesin yasak demiştim.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ben yasak diye biliyordum.Duyduklarıma göre.ha bir de hani internette oluyo ya sinemaya gizlice yiyecek sokmak diye videolar oluyor onu görünce kesin yasak demiştim.

Belki de ben hiç yasak olarak düşünmek istememişimdir :) ben mısır bile yemek istesem Migros’tan alıp öyle gidiyorum. Öyle ciddi bir denetim yok. Çok göze sokmadan girilebilir.

Yani alışveriş merkezlerinde sonuçta, eve alışveriş yaptıktan sonra dönerken sinemaya uğramış olabilirsin.

Ya da bir giyim mağazasının çantasını alıp içerisine bir kaç tişört biraz da yiyecek koyabilirsin. Burada önemli olan adamların da işine saygı duyarak çok göze batmamak.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar