Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Sınıfta Kalma

ibrahimkzlgdk

Yeni Üye
Merhabalar,
İlk dönem bütün derslerden geçtim dno 2,1 /İkinci dönem 3 dersten kaldım 1 tane şartlı geçtim Dno 1,26 /Gano 1,71 bu durumda seneye 2.sınıf derslerini alabilir miyim yoksa 1.sınıf derslerini tekrar mı alacağım ?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
1.80 alti ganosu olanlar üsten ders alamiyor diye duydumda ondan sordum hocam
sen zaten 2. sınıfa geçeceksin. yani 1. dönemin derslerini bitirmişsin 2.den kaldıkların olmuş 3. dönem'de 2. sınıfa geçmiş olacaksın. 2. sınıfa geçtiğinde 2. sınıfın derslerini alabileceksin.
eğer o gano ile 3. sınıfınderslerini almak istesen alamazsın. ama 2. sınıfa geçeceğin için o sınıfın derslerini alabilirsin

ibrahimkzlgdk

Yeni Üye
sen zaten 2. sınıfa geçeceksin. yani 1. dönemin derslerini bitirmişsin 2.den kaldıkların olmuş 3. dönem'de 2. sınıfa geçmiş olacaksın. 2. sınıfa geçtiğinde 2. sınıfın derslerini alabileceksin.
eğer o gano ile 3. sınıfınderslerini almak istesen alamazsın. ama 2. sınıfa geçeceğin için o sınıfın derslerini alabilirsi
eğer o gano ile 3. sınıfınderslerini almak istesen alamazsın. ama 2. sınıfa geçeceğin için o sınıfın derslerini alabilirsin

Anladım saol hocam

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar