Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Sinirlendiğinde sakinleşmek için ne yapıyorsun?

anonim

⭐️⭐️
Proje Elçisi
Gün içinde bizi sinirlendirecek insan ya da olaylarla karşılaşabiliyoruz. Sakinliğimizi korumakta zorlanabiliyoruz. Bazen sakinleşmek için kendimize zaman veriyoruz, sayı sayarak derin derin nefes alıyoruz. Fakat hemen sakinleşmemiz gereken durumlar olabiliyor. Siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Kedi maması düşünüyorum. Aklıma kedi mamalarını getiriyorum, yukarıdan düşüyorlar tek tek. Onları sayıyor ve sokak kedilerinin onu yemesine engel oluyorum. Bu küçük beyin egzersizi sakinleşmemi sağlıyor.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
çok sakin bir insan olduğumu düşünüyorum, sinirli olduğum zaman çok nadir olur, o sinirim karşıya kin olarak geri döner. kin tutma huyumu henüz yenebilmiş değilim. kendimi sakinleştiremiyorum ve ilk gün ki sinirim hala yaşıyor olur.

anonim

⭐️⭐️
Proje Elçisi
çok sakin bir insan olduğumu düşünüyorum, sinirli olduğum zaman çok nadir olur, o sinirim karşıya kin olarak geri döner. kin tutma huyumu henüz yenebilmiş değilim. kendimi sakinleştiremiyorum ve ilk gün ki sinirim hala yaşıyor olur.
Seninki uzun süreli sinirlilik hali sanırım.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bu kini belli ediyor musun yoksa tamamen içinde mi yaşıyorsun? Yani karşı taraftaki insan senin kinli olduğunu hissediyor mu?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ben kötü biri olabiliyorum sanırım sinirlendiğim zaman.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar