Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Şirketleri çekici kılan sosyal imkanlar?

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
İş görüşmelerinin genelde son sorusu olan “sosyal imkanlarınız neler” sorusu son dönemde çok daha önemli hale geldi.
İş arayanlar için de şirketlerin sunmuş olduğun sosyal imkanlar tercih edilebilirliğini etkiliyor. Özel sağlık sigortası, yol, yemeği konuşmuyorum bile.
Oyun odası, müzik stüdyosu, sabah sporu, kampüste kuaför imkanı vs.

Sizce ideal çalışma ortamında neler olmalı?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
yapılan iş ve bütçeye bağlı. yazılım ve tasarım alanındaki firmaların mutlaka eğlence odası bulundurmaları gerektiği düşündeyim. örneğin tenis, basketbol için alanlar olmalı. dış alanda da olabilir bu. oyun oynamak stresi azaltacağından bu alanlarda daha verimli çalışılabilir. google apple gibi firmalar buna örnek.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
İşin kendisi sosyal imkan kadar çekici olmalı. Çalışanların en büyük motivasyonu o işte çalışıyor olmak olmalı bence. Tabii bu her zaman mümkün değil.

Ülkemizde insanlar tatile para ayırmayı çok lüks buluyorlar, kendileri için bunu yapmıyorlar, yapamıyorlar. Yılın bir döneminde bir kaç günlüğüne ortalama bir otelde bir kaç gün tatile göndermek çok güzel olabilirdi.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Çalıştığım kurumun yaz ve kış olmak üzere senede iki kez hafta sonu tatile götürmesi. Senede iki kez istenilen/merak edilen bir yere yemeğe götürmesi. Ve senede iki kez eğitime götürmesi. Eğitim ve tatil beni çok motive ediyor.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar