Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben her ne kadar özellikle yaz aylarında beyaz rengi çok sevsem de kabul etmem lazım ki siyah t-shirtü çok beğeniyorum. Hem kadınlara hem erkeklere çok yakıştırıyorum.
Hayatımın belirli bir döneminde sadece siyah giyindim. Öyle ki başka bir şey giydiğimde hiç tanımadığım insanlar bile başka bir şey giymişsin demişlerdi. Siyah giymeyi seviyorum ve bence çok kaliteli bir renk. Ama artık giymiyorum, küstüm çünkü.
Hayatımın belirli bir döneminde sadece siyah giyindim. Öyle ki başka bir şey giydiğimde hiç tanımadığım insanlar bile başka bir şey giymişsin demişlerdi. Siyah giymeyi seviyorum ve bence çok kaliteli bir renk. Ama artık giymiyorum, küstüm çünkü.
Cevabı net hatırlamıyorum, bir anda soğumuştum ya da daha klasik giyinmem gerekti. Ama şimdi yine aldım eski tişörtlerimden arada giyiyorum. İlim gereği sürekli tişört giyemiyorum sadece yoksa tekrar denerdim.