"şey" kelimesi kadar gereksiz bi kelime daha görmedim keşke hayatımdan çıksa da kullanamasam artık
allons-y ⭐️⭐️ Katılım 28 Şub 2023 Mesajlar 211 3 Nis 2023 #1 "şey" kelimesi kadar gereksiz bi kelime daha görmedim keşke hayatımdan çıksa da kullanamasam artık
B Boşluk ⭐️⭐️⭐️ Katılım 14 May 2022 Mesajlar 575 3 Nis 2023 #2 "hmm" sinir olsam da farkında olmadan çok kullanıyorum.
Müdür ⭐️ Katılım 7 May 2023 Mesajlar 64 7 May 2023 #4 Kelime değil de birisi sigara dumanını düff diye üflerse veya off poff gibi sesler çıkarırsa deliriyorum
Kelime değil de birisi sigara dumanını düff diye üflerse veya off poff gibi sesler çıkarırsa deliriyorum
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,059 8 May 2023 #5 Müdür' Alıntı: Kelime değil de birisi sigara dumanını düff diye üflerse veya off poff gibi sesler çıkarırsa deliriyorum Genişletmek için tıkla ... Evet ben de üfleyen, püfleyen insanları sevmiyorum. Enerjimi emiyormuş gibi geliyor.
Müdür' Alıntı: Kelime değil de birisi sigara dumanını düff diye üflerse veya off poff gibi sesler çıkarırsa deliriyorum Genişletmek için tıkla ... Evet ben de üfleyen, püfleyen insanları sevmiyorum. Enerjimi emiyormuş gibi geliyor.
M Mizahşör Guest 27 May 2023 #6 '' peki '' kelimesinden nefret ederim. Yani sen bir kelimesin ne kadar nefret ettirebilirsin ki kendinden?
'' peki '' kelimesinden nefret ederim. Yani sen bir kelimesin ne kadar nefret ettirebilirsin ki kendinden?
Y yeşil ⭐️⭐️ Katılım 24 Tem 2023 Mesajlar 358 5 Eki 2023 #7 yenisekme' Alıntı: Evet ben de üfleyen, püfleyen insanları sevmiyorum. Enerjimi emiyormuş gibi geliyor. Genişletmek için tıkla ... Bencede okul olunca enerjim bitiyor bizimkiler dakkada bir üfleyip duruyolar
yenisekme' Alıntı: Evet ben de üfleyen, püfleyen insanları sevmiyorum. Enerjimi emiyormuş gibi geliyor. Genişletmek için tıkla ... Bencede okul olunca enerjim bitiyor bizimkiler dakkada bir üfleyip duruyolar
Y yeşil ⭐️⭐️ Katılım 24 Tem 2023 Mesajlar 358 5 Eki 2023 #8 okulun kendisi de bitiriyo enerjimi zaten ya neyse