Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Sizce rüyaların bir anlamı olabilir mi?

allons-y

⭐️⭐️
genellikle rüyalar bilinçaltımıza göre hareket ettiği söyleniyor örneğin gün içinde bi olayı veya birini çok düşünürsen veya konuşursan bunun hakkında rüya görebilirsin gibi. Ama bazen de hiç düşünmediğimiz olaylar veya insanlar rüyalarımıza girebiliyor. Hala tam anlayabilmiş değilim neye göre görüyoz biz bu rüyaları bi algoritması falan varsa anlatsın biri

M

Mizahşör

Guest
genellikle rüyalar bilinçaltımıza göre hareket ettiği söyleniyor örneğin gün içinde bi olayı veya birini çok düşünürsen veya konuşursan bunun hakkında rüya görebilirsin gibi. Ama bazen de hiç düşünmediğimiz olaylar veya insanlar rüyalarımıza girebiliyor. Hala tam anlayabilmiş değilim neye göre görüyoz biz bu rüyaları bi algoritması falan varsa anlatsın biri
2023 yılındayız hala beyni tam olarak çözebilmiş değiliz. Rüyalar travmalardan, anılardan vb. bir sürü parametreden oluşuyordur. Uyuyuş şekline göre bile rüya görüp görmemek etkileniyormuş mesela. O yüzden uyuduktan sonra beynimizin bize sürpriz yapmasını hoş karşılamamız ve onunla barışık yaşamamız lazım.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
İnsan görmediği birini rüyasında göremezmiş. Körler de rüya göremezmiş. Demek ki rüyalarımız yaşadığımız şeyler ile besleniyor.

M

Mizahşör

Guest
İnsan görmediği birini rüyasında göremezmiş. Körler de rüya göremezmiş. Demek ki rüyalarımız yaşadığımız şeyler ile besleniyor.
Bu konu hakkında biraz araştırma yapmanı öneririm. Yapılan bir araştırma da bir Psikiyatrist x hastasının rüyasını dinleyip bir kişiyi tanımlatıyor. Bu kişi sürekli aynı kişiyi rüyasında gördüğünü ve hiç tanımadığını söylüyor. Daha sonra başka bir ülkeden bir meslektaşı ile bunu paylaşıyor. Bir süre sonra Dünya'nın farklı yerlerinden farklı insanlar aynı kişiyi resmediyor. Bununla ilgili bir video vardı izlemiştim onu buraya bulunca bırakayım.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Microsoft rüyaları etkileyebilecek çalışmalar yapıyordu sanırım. Rüyalarımıza reklam yerleştirmek istiyorlar.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
beyin çok karmaşık ve manipüle edilmeye çok yatkın. bu nedenle rüyaları ve anlamlarını çok önemsemem

ben diye biri

⭐️
Her zaman bir anlam yüklemek doğru olmaz. Ama bazen rüyaların bize bir şeyler işaret ettiğine inanıyorum. Ama beyin çok farklı bir mekanizma bazen en ufak bir şeyi başka yaşadığımız olaylar ile bir bağ kurduruyor ve bir karmaşa yaratıyor gibi

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Her zaman bir anlam yüklemek doğru olmaz. Ama bazen rüyaların bize bir şeyler işaret ettiğine inanıyorum. Ama beyin çok farklı bir mekanizma bazen en ufak bir şeyi başka yaşadığımız olaylar ile bir bağ kurduruyor ve bir karmaşa yaratıyor gibi
Hastalıklar gibi rüyalar da bir şeyler işaret eder. Ama gelecek ile değil geçmiş ile beslenir. Yani uyarıcıdır, derinlerde kalmış konuları bize hatırlatıp üzerine düşünmemizi ve yapılacak bir şey varsa yapmamızı hatırlatır.

bence

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
telefonumun düşüp kırıldığını görmüştüm anlamı da yakında kötü bir haber alıcaksın diyordu diğer gün de denize gitmiştik kardeşimin ayakları yanmış orda kumdan rüyanın anlamında bahsettiği kötü haberi aldım
Rüyanda büyük bir ajans yangını falan görürsen bize haber ver olur mu?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar