Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Sosyal olmak ne demek?

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bir insanın sosyal olması ne anlama gelir? Çok arkadaşı olmak, çok fazla ortamda aktif olmak, çok gezmek mi?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Sosyal olmak demek çevresi ile iletişim kurabilen, ikili ilişkileri olan, aktivitelere katılan demek. Bunun mutlaka çoğu azı vardır. Ama illası yoktur. Yani bir kaç arkadaşı olan da sosyal biridir Cumhurbaşkanı da.

Bunun özgüvenli olup olmamakla alakası yok bence.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
İletişim de olan insan sosyaldir. Şimdi aklıma geldi sadece doğayla, börtü böcekler iletişimde olan da sosyal mıdır?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
İletişim de olan insan sosyaldir. Şimdi aklıma geldi sadece doğayla, börtü böcekler iletişimde olan da sosyal mıdır?
Değildir. Sosyallik insanlar arasındaki iletişim ile ilgili. Hangisinin daha iyi olduğu ayrı bir tartışma konusu. Ben de kendimle birlikte olmayı her şeyden daha çok seviyorum mesela. Kendimle sosyal olamıyorum muyum? :)

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Sosyal olmak demek çevresi ile iletişim kurabilen, ikili ilişkileri olan, aktivitelere katılan demek. Bunun mutlaka çoğu azı vardır. Ama illası yoktur. Yani bir kaç arkadaşı olan da sosyal biridir Cumhurbaşkanı da.

Bunun özgüvenli olup olmamakla alakası yok bence.
benim görüşüm de özgüvenin doğrudan sosyallikle bağlantılı olması. insanların başarılı olabilmesi için iletişimi iyi olması gerekir. asosyal veya sosyalliği az insanların iletişim kalitesi de tartışılır.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar