Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sosyal olmak demek çevresi ile iletişim kurabilen, ikili ilişkileri olan, aktivitelere katılan demek. Bunun mutlaka çoğu azı vardır. Ama illası yoktur. Yani bir kaç arkadaşı olan da sosyal biridir Cumhurbaşkanı da.
Değildir. Sosyallik insanlar arasındaki iletişim ile ilgili. Hangisinin daha iyi olduğu ayrı bir tartışma konusu. Ben de kendimle birlikte olmayı her şeyden daha çok seviyorum mesela. Kendimle sosyal olamıyorum muyum?
Sosyal olmak demek çevresi ile iletişim kurabilen, ikili ilişkileri olan, aktivitelere katılan demek. Bunun mutlaka çoğu azı vardır. Ama illası yoktur. Yani bir kaç arkadaşı olan da sosyal biridir Cumhurbaşkanı da.
benim görüşüm de özgüvenin doğrudan sosyallikle bağlantılı olması. insanların başarılı olabilmesi için iletişimi iyi olması gerekir. asosyal veya sosyalliği az insanların iletişim kalitesi de tartışılır.