Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Şu an sınava hazırlansan sonuç ne olurdu?

anonim

⭐️⭐️
Proje Elçisi
Üniversite sınavına bazılarımız bir kere hazırlanarak istediği yeri kazanırken bazılarımız sınava birkaç kere hazırlanarak istediği yeri tutturmaya çalışıyor. Bazılarımız ise istediği yeri tutturamadığı için sevmeyerek bir bölüm okuyor. Siz hangisini yaşadınız? Şu an sınava tekrar hazırlansanız daha iyi bir sonuç mu alırdınız yoksa daha düşük bir puan mı?

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ben sınava bir kere girdim. Hatta o zaman adı öss'ydi, tek sınavdı. Okuduğum bölüm hayalini kurduğum bir bölüm değildi ama sonradan iyi ki bu bölümü okumuşum dedim. Başarılı bir öğrenciydim. Şimdi tekrar sınava girsem aynı başarıyı yakalayamam zira 14 yıl geçmiş üzerinden :)

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
bir kere yksye girdim, çok çalışmadığım için önlisans bölümü tutturabildim. tekrar girsem büyük ihtimal yine çalışmazdım.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Tutturduğun bölümden memnun musun?
pazarlama okuyorum, bölümün kendisi güzel ama myonun bulunduğu konum itibariyle hem ulaşım hem de öğrenci sayısının az olması nedeniyle verimli geçmiyor vakit. pazarlama bölümü dersleri üniversiteden üniversiteye değişiyor ancak internet reklamcılığı, markalaşma, genel işletme gibi dersler oldukça önemli. eğer tekrar sınava girecek olsam ve aydında bir bölüm seçmek istesem büyük ihtimalle halkla ilişkiler veya yönetim bilişim sistemleri olurdu (sınava girerken ybs tutturma hayalim vardı)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar