Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Sucuklu makarna?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Sucuklu makarna yediniz mi ya da seviyor musunuz?

Benim tarifim şu şekilde;

Önce sucuğu çok ama çok az pişiriyorum, bu sayede kıyma kıvamında doğrayabiliyorum. Daha sonra makarnayı hazırlıyor ve kıyma haline getirdiğim iyi bir kasap sucuğunu sos olarak kullanıyorum.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
sucuğun yakışmadığı yemek yok, okurken canım çekti.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
lisedeyken okula gitmeden önce simidi ortadan 2'ye bölüp kaşar peynir ve sucuk koyardım, sonra tost makinasında kaşarın erimesini beklerdim. hem tok tutardı hem çok lezzetli olurdu

yeşil

⭐️⭐️
lisedeyken okula gitmeden önce simidi ortadan 2'ye bölüp kaşar peynir ve sucuk koyardım, sonra tost makinasında kaşarın erimesini beklerdim. hem tok tutardı hem çok lezzetli olurdu
Aynen güzel oluyor.Bizim kantinde satıyorlar onu.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Geç soğuduğu için sevmiyorum ben onu. Çok güzel ama ben yiyeceksem hemen yemeliyim yoksa sinirleniyorum. :)

Müdür

⭐️
Sucuklu makarna yediniz mi ya da seviyor musunuz?

Benim tarifim şu şekilde;

Önce sucuğu çok ama çok az pişiriyorum, bu sayede kıyma kıvamında doğrayabiliyorum. Daha sonra makarnayı hazırlıyor ve kıyma haline getirdiğim iyi bir kasap sucuğunu sos olarak kullanıyorum.
yap yiyelim. parti kur oy da verebiliriz

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar