Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Tamamen uzaktan eğitime geçilmesi sizce mümkün mü?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Okulların çoğu uzaktan eğitim ile ilgili yatırımlarını artırdılar. Öğrencilerin bu modeli benimsemesi özellikle üniversitede uzaktan eğitim sunan üniversitelerin daha fazla tercih edilmesini sağlıyor. Bu yüzden uzaksan eğitim hızla yayılmaya devam ediyor zira üniversitelerin paraya yani öğrenci kaydına ihtiyaçları var.

Bunu sadece üniversite olarak değil tüm okul dönemleri olarak değerlendirmek en doğrusu.

Okulun dokusu, iletişim, arkadaşlıklar, sınıf bir yanda…

Diğer yanda ulaşım, ekonomi, ev rahatlığı…

Tamamen uzaktan eğitim modeline geçmek sizce mümkün mü?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Tamamen uzaktan eğitim yöntemi öncelikle eğitim sisteminin geneli için bana göre uygun değil. Özellikle yüksek öğretim döneminde yüzyüze eğitimin bireysel gelişim, vizyon sahibi olabilme, kendine yeni kapılar açabilme konusunda katkıları tartışılmaz. Uzaktan eğitimin farklı avantajları olsa bile uzun vadede eğitim sisteminin çıktıları konusunda olumsuz sonuçlar doğuracağı düşüncesindeyim.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Dünya değişiyor. Biz gelişmeleri kendi deneyimlerimiz ile karşılıyoruz. Belki bugün ihtiyaç duyduğumuz sosyal çevreye gelecekte kimsenin ihtiyacı olmayacak.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bu, insanlık için büyük ve köklü bir değişim süreci. En nihayetinde insan sosyal bir varlık. Tercihleri doğrultusunda bunu yapan ve yapmak isteyenler olabilir ama tamamen sosyal çevreden soyutlanması durumunu açıkcası şu an düşünemedim. İnsan olmanın gereğine biraz aykırı geliyor. Tabi gelecek ne getirecek hep birlikte göreceğiz.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar