Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

terapist - gaintv

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
psikoloji ve mini dizi sevenler için çok iyi bir dizi. ilk bölümü yaklaşık 15 dakika. bir terapistin yaşadıklarını anlatıyor. karakterler gayet iyi kurgulanmış ve farklı bir tarz arayanlar için önerebileceğim bir dizi.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Katilin sebeplerine ikna olduğum, görecelilik kavramını bana sıkça düşündüren bir dizi olmuş.

Gain izlemeyi bir ayrıcalık olarak görmeye başladım. Dizileri, belgeselleri diğer popüler kültür işlerinden ayrı tutuyor beni. Daha çok keyif alıyorum.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Katilin sebeplerine ikna olduğum, görecelilik kavramını bana sıkça düşündüren bir dizi olmuş.

Gain izlemeyi bir ayrıcalık olarak görmeye başladım. Dizileri, belgeselleri diğer popüler kültür işlerinden ayrı tutuyor beni. Daha çok keyif alıyorum.
Alternatif son olarak şunu düşünürdüm

Herkes sorguya çekilecek ve terapist, herkesin katil olduğunu varsayacak şekilde soru soracak ve ucu açık şekilde seyircilere bırakılacak

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Alternatif son olarak şunu düşünürdüm

Herkes sorguya çekilecek ve terapist, herkesin katil olduğunu varsayacak şekilde soru soracak ve ucu açık şekilde seyircilere bırakılacak
Alternatif olarak şunu düşünürdüm
Terapist aslında terapist değildir, karısını öldürmüş bir şizofrendir.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
İşte filmin sonunda aslında tüm hastaların hayal olduğunu, her şeyin kafasında olup bittiğini görürüz. Dizinin tamamı bir belirtidir.
oha evet hastalar hayal olsa efsane olurmuş, tam bu yüzden cezaileri izlemeni öneririm. ana karakterin oyunculuğu muazzam

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Yani Türkiye'de böyle işlerin deneniyor olması güzel tabii ama işte yaş geçtikçe her bir kısımı nereden aldıklarını biliyorsun. Filmleri böyle izlemeye başladıkça değerlendirmek çok farklı oluyor. Özellikle Türk yapımı filmler tek filimde birden fazla filimden etkileniyor ve dikkatli bir izleyici bunları yakalayabiliyor. Bence çok güzel çok keyifli bir diziydi, sınıfına göre.

Ama bir Guguk Kuşu değil tabii. O duygular, o gerçeklik, o saf iyilik ve o saf kötülük yok.
Bir 12 Maymun değil, kesinlikle bir Patch Adams değil.
Bu temalı filmleri seviyorsan bunlarada bir göz at, yani tabii konu ve bir çok açıdan farklı elbet, konu delilik işte.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Yani Türkiye'de böyle işlerin deneniyor olması güzel tabii ama işte yaş geçtikçe her bir kısımı nereden aldıklarını biliyorsun. Filmleri böyle izlemeye başladıkça değerlendirmek çok farklı oluyor. Özellikle Türk yapımı filmler tek filimde birden fazla filimden etkileniyor ve dikkatli bir izleyici bunları yakalayabiliyor. Bence çok güzel çok keyifli bir diziydi, sınıfına göre.

Ama bir Guguk Kuşu değil tabii. O duygular, o gerçeklik, o saf iyilik ve o saf kötülük yok.
Bir 12 Maymun değil, kesinlikle bir Patch Adams değil.
Bu temalı filmleri seviyorsan bunlarada bir göz at, yani tabii konu ve bir çok açıdan farklı elbet, konu delilik işte.
haklı olabilirsin ben o kadar fazla izlemediğim için yakalayamıyorum ama farklı bir iş olmuş. gerçi daha bitirmedim sonunu çok merak ediyorum. guguk kuşuna başladım ancak yarısına gelebilmiş değilim biraz uzun ve zaman ayırmaya çalışıyorum

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
haklı olabilirsin ben o kadar fazla izlemediğim için yakalayamıyorum ama farklı bir iş olmuş. gerçi daha bitirmedim sonunu çok merak ediyorum. guguk kuşuna başladım ancak yarısına gelebilmiş değilim biraz uzun ve zaman ayırmaya çalışıyorum
O nasıl film izlemek öyle :) Ben dizileri bile tek seferde bitiriyorum, filmi nasıl yarıda bırakabiliyorsun?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar