Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Tuhaflık nedir?

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Bugün hikaye de "dedemin tuhafiyesi var." Cümlesini okuyunca beş yaşındaki bir çocuk "deden tuhaf şeyler mi satardı?" Sorusu gülmeme sebep oldu.

Sizce tuhaflık nedir?
Ne gibi şeylere tuhaf dersiniz?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Tuhaflık herkes tarafından kabul görmüş tavır ve davranışların dışında hareket etmek demek bence. Bir şeyler var, farklı bir şeyler. Ama bu tuhaflık her zaman kötü bir şekilde olmaz sanırım. Ya da kötüdür bilmiyorum ama ben de sık sık insanlara tuhaf gelirim bana göre mantıklı olan şeyler bunlar.

Dışarıda yemek yiyeceğim zaman yemeğimle birlikte çay söylerim. Garsonların bu çok tuhafına gider, yemekle çay içeceğimi düşünürler. Özellikle çorbacıya gittiysem daha ilginç gelir. Oysa ben ortalama bir yemek yiyeceğim süre kadar beklemiş ve soğumuş çayı içmekten keyif alırım. Yemek bittikten sonra çayın soğukluğu benim tam istediğim seviyededir, o seviyeyede olmazsa içemem ağzım yanar. Vakit kazanmak için yemek ile birlikte söylerim. Bu sadece bir tanesi, oysa çok mantıklı değil mi? Bu çoğu kez tuhaf karşılanır.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar