Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

türkiye'nin en pahalı dijital video platformu EXXEN oldu

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Exxen: Aylık 40 TL reklamlı, aylık 55 tl reklamsız

Rakipleri:
Amazon 9 TL
Disney plus 9 TL (Ortak)
BluTV 10 TL
Netflix 20 TL (Ortak)
Youtube 16 TL
Gain 21 TL

bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Anladığımdan değil de neden exxen de o kadar fark var? Yani diğerlerinden farklı ne özelliği var?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Anladığımdan değil de neden exxen de o kadar fark var? Yani diğerlerinden farklı ne özelliği var?
işte öyle bir özellik yok. disney plus ve netflix gibi rakiplerine karşı çok daha az içerikleri var. Ancak türkiye'de pek çok kişi "gibi" ve "konuşanlar" programını seviyor belki ona güvenerek böyle bir şey yapmış olabilirler ama yine çok pahalı. ilk çıktığı dönemde sadece 10 tlydi.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
işte öyle bir özellik yok. disney plus ve netflix gibi rakiplerine karşı çok daha az içerikleri var. Ancak türkiye'de pek çok kişi "gibi" ve "konuşanlar" programını seviyor belki ona güvenerek böyle bir şey yapmış olabilirler ama yine çok pahalı. ilk çıktığı dönemde sadece 10 tlydi.
Ciddi misin? 'Gibi' ve 'Konuşanlar' gibi programlar için biraz aşırı değil mi? İçeriği bilmeden konuşuyorum ama yine de bana fazla geldi. Netflix galiba hepsinden önde içerik ve tatmin konusunda. Aboneliğim yok ama çevremdeki insanların konuşmasından bunu çıkarıyorum sadece.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ciddi misin? 'Gibi' ve 'Konuşanlar' gibi programlar için biraz aşırı değil mi? İçeriği bilmeden konuşuyorum ama yine de bana fazla geldi. Netflix galiba hepsinden önde içerik ve tatmin konusunda. Aboneliğim yok ama çevremdeki insanların konuşmasından bunu çıkarıyorum sadece.
netflix önde ama abone kaybetmeye başlıyor. yakında hesapların ortak kullanım devri bitecek. ozaman çok daha büyük abone kaybı olacak. ardından disney plus geliyor o da baya iyi giriş yaptı. rekabet atmışken fiyat arttırmak oldukça saçma.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
netflix önde ama abone kaybetmeye başlıyor. yakında hesapların ortak kullanım devri bitecek. ozaman çok daha büyük abone kaybı olacak. ardından disney plus geliyor o da baya iyi giriş yaptı. rekabet atmışken fiyat arttırmak oldukça saçma.
Tatmin varsa bedel ödenmez mi diyesim geldi ama şu zamanda bu söz eskide mi kaldı acaba diye düşündüm bir an.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar