Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kimseye iyi görünmek gibi bir derdi olmadığı için seviyorum. yeri geldiğinde markaları, kişileri ve siyasetçileri çok rahat bir şekilde eleştirebilir. diğer yayıncılar ise gelir kaybına uğramamak için o tip konulara hiç girmezler.
Sadece oyun yok, oldukça cesur giyinmiş (daha çok soyunmuş gibiler) kişiler yemek yapıyorlar, temizlik yapıyorlar. Tekel bayinde canlı yayın açan, gelen müşterileri alaya alanları falan gördüm.
Sadece oyun yok, oldukça cesur giyinmiş (daha çok soyunmuş gibiler) kişiler yemek yapıyorlar, temizlik yapıyorlar. Tekel bayinde canlı yayın açan, gelen müşterileri alaya alanları falan gördüm.
orada bir kaç popüler yayıncı sürekli yayın yapıyor. sohbet muhabbet döndüğü zaman izleyiciler, yayıncılardan hayat dersi alıyor bazen. bu nedenle rol model olarak yayıncıları gören bir kitle var. yüzyüze bir iletişim olmasa da chatten verimli bir iletişim kurulabiliyor sanırım.
Ek olarak şu an bu fırsatı yakalayamasam da, korku oyunlarını sevdiğimden dolayı korku oyunu oynayan yayıncıları izlerdim.
orada bir kaç popüler yayıncı sürekli yayın yapıyor. sohbet muhabbet döndüğü zaman izleyiciler, yayıncılardan hayat dersi alıyor bazen. bu nedenle rol model olarak yayıncıları gören bir kitle var. yüzyüze bir iletişim olmasa da chatten verimli bir iletişim kurulabiliyor sanırım.
Ek olarak şu an bu fırsatı yakalayamasam da, korku oyunlarını sevdiğimden dolayı korku oyunu oynayan yayıncıları izlerdim.
Doğruyu yanlışı tam olarak anlayamayacak durumda iken o kadar fazla içeriğe maruz kalıyoruz ki kaygı duymadan edemiyor insan. Ama belki de yeni dünya düzeni bu şekilde şekillenecektir.
Doğruyu yanlışı tam olarak anlayamayacak durumda iken o kadar fazla içeriğe maruz kalıyoruz ki kaygı duymadan edemiyor insan. Ama belki de yeni dünya düzeni bu şekilde şekillenecektir.
hayatında görebileceğin en değişik ve eğlenceli karakter. yayıncı adı oguzsasi olarak geçiyor. gerçek soyadı bilinmiyor. güzel bir video bıraktım ama izleyeceksen kulaklık takmanı öneririm.
kesinlikle katılıyorum ben de ilk twitch kullanmaya başladığımda küçük yayıncıların yayınlarına denk gelmiştim ve bir önyargı oluşturmuştu bende aslında küçük yayıncı demem doğru olmaz onların içinde de kaliteli içerik üretenler var
belli başlı izleyici kitlesi ve yayın düzeni oturmuş yayıncıları takip etmek çok keyifli oluyor haftanın belirli günleri sohbet ettikleri oyun oynadıkları ya da viral videolara chatle beraber tepki verdikleri bir düzenleri var
İnsanlar illa ki farklı bir şekilde organize oluyorlar. YouTube varken Twitch çıkmıştı. Herkes ne gerek var böyle bir şeye derken o kadar büyüdü ki daha sonra Google YouTube’a rakip olmaması için satın aldı.