Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Vitamin desteğine ihtiyacımız var mı?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Vitamin desteği pazarı her geçen gün hızla büyüyen bir pazar. Sizce besinlerden aldığımız değerler yeterli mi yoksa herhangi bir sağlık problemimiz yokken bile düzenli olarak vitamin desteği almalı mıyız?

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Kesinlikle ihtiyacımız var. Yani gördüğüm kimse ihtiyaç duymayacak kadar iyi beslenmiyor. Besinlerle bunu sağlayan varsa onlar ihtiyaç duymayabilir.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Kesinlikle ihtiyacımız var. Yani gördüğüm kimse ihtiyaç duymayacak kadar iyi beslenmiyor. Besinlerle bunu sağlayan varsa onlar ihtiyaç duymayabilir.
Dünyanın her yerinde insan yaşıyor ve her besine herkesin eşit derecede erişme fırsatı yok. Ama doğuda kimse omega 3 eksikliğinden ölmüyor ya da biz yeteri kadar egzotik meyve tüketmiyoruz. Gerçekten gerekli mi her vitamin?

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Her vitanimi almak vücuda depolamak mümkün değil tabi ki. Ancak insanların yaşadığı yere göre fiziksel ihtiyaçları farklı bence ekvator bölgesinde yaşayan kişi ile kutuplara yakın yerde yaşayan insanların aynı derecede aynı besinlere ihtiyacı yok. Bölgesel olarak farklı bence bu gereksinimler.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Her vitanimi almak vücuda depolamak mümkün değil tabi ki. Ancak insanların yaşadığı yere göre fiziksel ihtiyaçları farklı bence ekvator bölgesinde yaşayan kişi ile kutuplara yakın yerde yaşayan insanların aynı derecede aynı besinlere ihtiyacı yok. Bölgesel olarak farklı bence bu gereksinimler.
O zaman evin önünden balık tutamıyorsan omega 3 e ihtiyacın yok mu? Çünkü bölgemde bu vitamine ihtiyaç duyan bedenler zaten çoktan göç etti. Sen bunu tüketmeden evrimleştin.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Evet, hem de ciddi oranda büyüdü. Vücudum ihtiyaç duyuyorsa kullanıyorum. Bir kadın olarak dönem dönem ihtiyacı oluyor ne yazık ki vücudumun.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
İhtiyaç olduğunu nasıl anlıyorsun? Ne gibi belirtileri oluyor?

Son bir kaç yıldır B12 vitamin eksikliği yaşıyorum. Eğer klozete oturup farkında olmadan dakikalarca salak salak bakıp dünya ne kadar ağır diye düşünüyorsam biliyorum ki düşmüş 😂

Yada herhangi stresli bir dönemden geçmediğim halde, çözmem gereken bir sorun yada aşmam gereken bir insan olmadığı halde kas ağrılarım başladı ve uykuya kendimi birakmakta sorun yaşıyorsam magnezyum depolarında problemim var anlıyorum. Gibi, gibi.

anonim

⭐️⭐️
Proje Elçisi
daha sağlıklı bir beden için kesinlikle gerekir

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar