Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yalan söylemek için, söylediğin yalana gerçekten inanman gerekiyor. Örneğin, sen çalışkan olduğunu söyleyerek aslında bir yalan söylemen gerekiyorsa, kendini bir süreliğine çok çalışkan bir öğrenci ve başarılı biri olarak düşün. bunun gerçekten olduğuna kendini inandır. daha sonrasında, yalan söylerken bu tarz refleksler vermeyeceksin.
dudağının bir kenarını yukarıya doğru çekerek gülümsemek alaycı, küçümseyici bir gülüştür. gülerken, göz kenarları kırışmıyorsa sahte bir gülüştür. bunun gibi çok fazla mikroifadeler var ve kişi söylediği yalana gerçekten inanmıyorsa bu mikroifadeleri mutlaka gerçekleştirecektir. Özellikle siyaset alanında bu çok kullanılır
evet yalan söyleyen kişi bazı beden dili hareketleriyle kendini ifşa eder. gözlerini kaçırmak bundan biri. bazıları burnuna dokunur mesela hadi bunları kontrol edebilirsin. Ancak kontrol edilemeyen tek şey yalan söylerken gözbebeklerinin büyümesi
evet yalan söyleyen kişi bazı beden dili hareketleriyle kendini ifşa eder. gözlerini kaçırmak bundan biri. bazıları burnuna dokunur mesela hadi bunları kontrol edebilirsin. Ancak kontrol edilemeyen tek şey yalan söylerken gözbebeklerinin büyümesi
benim bildiğim, sevdiğin birine baktığında gözbebeği büyür. yalan söylendiğinde gözbebeğinin büyümesini hiç duymadım.
peki, kişi söylediği yalana inanırsa yine de göz bebeği büyür mü? bence büyümez
benim bildiğim, sevdiğin birine baktığında gözbebeği büyür. yalan söylendiğinde gözbebeğinin büyümesini hiç duymadım.
peki, kişi söylediği yalana inanırsa yine de göz bebeği büyür mü? bence büyümez