Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

yalan söylediğinizi nasıl anlıyorlar?

yeşil

⭐️⭐️
Ben yalan söyleyince gözümü kaçırıyomuşum benim de haberim yok arkadaşım söylemişti.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
yalan söylemek için, söylediğin yalana gerçekten inanman gerekiyor. Örneğin, sen çalışkan olduğunu söyleyerek aslında bir yalan söylemen gerekiyorsa, kendini bir süreliğine çok çalışkan bir öğrenci ve başarılı biri olarak düşün. bunun gerçekten olduğuna kendini inandır. daha sonrasında, yalan söylerken bu tarz refleksler vermeyeceksin.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
dudağının bir kenarını yukarıya doğru çekerek gülümsemek alaycı, küçümseyici bir gülüştür. gülerken, göz kenarları kırışmıyorsa sahte bir gülüştür. bunun gibi çok fazla mikroifadeler var ve kişi söylediği yalana gerçekten inanmıyorsa bu mikroifadeleri mutlaka gerçekleştirecektir. Özellikle siyaset alanında bu çok kullanılır

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
evet yalan söyleyen kişi bazı beden dili hareketleriyle kendini ifşa eder. gözlerini kaçırmak bundan biri. bazıları burnuna dokunur mesela hadi bunları kontrol edebilirsin. Ancak kontrol edilemeyen tek şey yalan söylerken gözbebeklerinin büyümesi

yeşil

⭐️⭐️
Tamam nasıl güzel yalan söylenir diye sizden özel ders alıcam.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
evet yalan söyleyen kişi bazı beden dili hareketleriyle kendini ifşa eder. gözlerini kaçırmak bundan biri. bazıları burnuna dokunur mesela hadi bunları kontrol edebilirsin. Ancak kontrol edilemeyen tek şey yalan söylerken gözbebeklerinin büyümesi
benim bildiğim, sevdiğin birine baktığında gözbebeği büyür. yalan söylendiğinde gözbebeğinin büyümesini hiç duymadım.
peki, kişi söylediği yalana inanırsa yine de göz bebeği büyür mü? bence büyümez

yeşil

⭐️⭐️
benim bildiğim, sevdiğin birine baktığında gözbebeği büyür. yalan söylendiğinde gözbebeğinin büyümesini hiç duymadım.
peki, kişi söylediği yalana inanırsa yine de göz bebeği büyür mü? bence büyümez
Evet ben duydum büyüyomuş iki türlü de.Yalana inanırsa bence de büyümez çünkü kendi zaten yalan değil diye biliyosa neden büyüsün büyümez

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar