Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Yapay zekaya nereden başlamalı?

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
"Geleceğin meslekleri ve teknolojisini takip ettiğinizde, hele de işin mutfağına girdiğinizde görüyorsunuz ki ülkemiz maalesef kodlama ve yazılım üzerine oldukça geride. Onun da ötesinde artık sadece kod yazma ve yazılım öğrenme de yeterli değil artık çünkü yapay zeka oldukça gelişmiş durumda. Tüm bu ileri teknolojiye rağmen ise bizler ülkece kod yazma ve programlamada bile yeterli değil iken, dünya bir level daha atladı ve artık çoğu şey yapay zeka ile yapılıyor."

Kendini sürekli geliştirmeye çalışan, okuyan, öğrenen ve bu işin içinde olmayan (meslek açısından ve ilgi açısındanda:) nerden başlamalı? İlla kod ve yazılım öğrenmek gerekli mi yapay zekaya giden yolda? Hangi adımları gerçekleştirmeli? İlgisizliğim çok net; doğru sorular ne onu bile bilmiyorum:)

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
yapay zeka için ayrı bir kodlama dili var diye biliyorum, bu mesleği edinmeden bilgi sahibi alınabileceğini pek düşünmüyorum, zira siz üniversite okuduğunuzda akademik ve profesyonel olarak bilgi alıyorsunuz. bunun haricinde eğitim ve seminerlere katılıyorsunuz bu işin içinde olanlarla birlikte yol katediyorsunuz.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
bir konu üzerine çalışmak için o konuyu illa teknik olarak bilmeniz gerekmiyor. O konu hakkında gelişmeleri takip eden bir haber bloğu, yapay zeka hikayeleri yazan bir yazar ya da yapay zeka girişimlerine yatırım yapan, hisse senedi alan bir yatırımcı olabilirsiniz. Çünkü teknik olarak yapay zeka geliştirmek uzun yıllar eğitim ve maliyet ister. Ama sektör geniş, bir yerlerinde illa sizin yapabileceğiniz bir şeyler vardır.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
bir konu üzerine çalışmak için o konuyu illa teknik olarak bilmeniz gerekmiyor. O konu hakkında gelişmeleri takip eden bir haber bloğu, yapay zeka hikayeleri yazan bir yazar ya da yapay zeka girişimlerine yatırım yapan, hisse senedi alan bir yatırımcı olabilirsiniz. Çünkü teknik olarak yapay zeka geliştirmek uzun yıllar eğitim ve maliyet ister. Ama sektör geniş, bir yerlerinde illa sizin yapabileceğiniz bir şeyler vardır.
Bu konuda bir site yada kişi tavsiyen var mı?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar