Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Youtube premium sizce gerekli mi?

anonim

⭐️⭐️
Proje Elçisi
Youtube uygulamasını çok kullanmamama rağmen içerik içindeki reklamlar rahatsız ediyor. Üyeliği sırf reklamlar yüzünden alacağım sanırım.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
hem youtube premium hem spotify premium var öğrenci planlı. youtube benim müzik algoritmama göre çok güzel müzikler öneriyor (yt music değil) bazende spotifyda olmayan parçalar youtubeda oluyor o nedenle her ikisini kullanıyorum. reklamlar evet çok rahatsız edici, özellikle çok video izleyenler için oldukça can sıkıcı.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Eğer düzenli kullanıyorsan gerekli, arada giriyorsan değil. Mesela ben YouTube değil Spotify tercih ediyorum. Bir şeyler izleyeceğim zaman çok kısa süre YouTube kullanıyorum, bu senin için farklı olabilir. Müzik dinlemek için mi soruyorsun yoksa video mu izliyorsun?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
youtubedan müzik dinleyen biri için çok fazla reklam var, çünkü her videoda zorunlu reklam çıkıyor. yarım saatte 6 müzik videosu açsan her videoda 2 reklam olsa en az 12 reklam izlemiş oluyorsun.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
youtubedan müzik dinleyen biri için çok fazla reklam var, çünkü her videoda zorunlu reklam çıkıyor. yarım saatte 6 müzik videosu açsan her videoda 2 reklam olsa en az 12 reklam izlemiş oluyorsun.
Belki ne kadar derken fiyatını sormuştur.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar