Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hem youtube premium hem spotify premium var öğrenci planlı. youtube benim müzik algoritmama göre çok güzel müzikler öneriyor (yt music değil) bazende spotifyda olmayan parçalar youtubeda oluyor o nedenle her ikisini kullanıyorum. reklamlar evet çok rahatsız edici, özellikle çok video izleyenler için oldukça can sıkıcı.
Eğer düzenli kullanıyorsan gerekli, arada giriyorsan değil. Mesela ben YouTube değil Spotify tercih ediyorum. Bir şeyler izleyeceğim zaman çok kısa süre YouTube kullanıyorum, bu senin için farklı olabilir. Müzik dinlemek için mi soruyorsun yoksa video mu izliyorsun?
youtubedan müzik dinleyen biri için çok fazla reklam var, çünkü her videoda zorunlu reklam çıkıyor. yarım saatte 6 müzik videosu açsan her videoda 2 reklam olsa en az 12 reklam izlemiş oluyorsun.
youtubedan müzik dinleyen biri için çok fazla reklam var, çünkü her videoda zorunlu reklam çıkıyor. yarım saatte 6 müzik videosu açsan her videoda 2 reklam olsa en az 12 reklam izlemiş oluyorsun.