Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Adü Bilgisayar Mühendisliği Nasıl?

pudi09

Yeni Üye
Bu yıl üniversite tercihi yaptım ve sayısalda 28k gibi bir sıralamam var. Aydın'da yaşıyorum ve şartlar gereği Aydın'da okumam çok daha ekonomik. Bilgisayar mühendisliği düşünüyorum ve geçen sene 50k ile kapatmış. her sene bilgisayar mühendisliğinin sıraları düşüyor ve bu sene büyük ihtimal 40k civarına inecek. Sizce ne yapmalıyım burayı mı yoksa başka bi yeri mi tercih etmeliyim? Adü bilgisayarın imkanları nasıl , kendimi yeterince geliştirebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

allons-y

⭐️⭐️
Bölüm olarak çok fazla bilgim yok ama yine de bir aydınlı olarak sana yardımcı olmak isterim. Şehir olarak aydın küçük tatlı bir şehir imkanları olarak diğer şehirlere nazaran çok daha rahat edebileceğine eminim. Adu hakkında da kötü yorum duymadım şahsen ben de kötü bir üniversite olduğunu düşünmüyorum kendim adü yü tercih etmemiştim ama tekrar bir şansım olsa aydında üniversite okumayı tercih ederdim. İstersen aydın hakkında genel bilgi almak istersen bu yorum baya beğendiğim bir yorum bunu da inceleyebilirsin. Aydın'da okunur mu? ADÜ Öğrencisinden Tavsiyeler!.

inciabaci

Yeni Üye
Bu yıl üniversite tercihi yaptım ve sayısalda 28k gibi bir sıralamam var. Aydın'da yaşıyorum ve şartlar gereği Aydın'da okumam çok daha ekonomik. Bilgisayar mühendisliği düşünüyorum ve geçen sene 50k ile kapatmış. her sene bilgisayar mühendisliğinin sıraları düşüyor ve bu sene büyük ihtimal 40k civarına inecek. Sizce ne yapmalıyım burayı mı yoksa başka bi yeri mi tercih etmeliyim? Adü bilgisayarın imkanları nasıl , kendimi yeterince geliştirebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
yazdınız mı acaba? ben 46k yaptım ve adü bilgisayara yerleştim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar