Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
daha net olmam gerekirse zengin bir kız fakir bir erkeği sevebilir mi? farklı kültürlerde yetişmiş iki insan birlikte olabilir mi? akademik başarısı yüksek ile lise terk birisi birbirini sevebilir mi? sınıfsal derken bunların türevlerini kastediyorum.
İki tarafta öğrenmekten zevk alabiliyor ve insana insan olarak bakabiliyor ise bence geçer. Şu anıma kadar hep benden başka sınıflardaki insanlara ilgi duydum. Bu beni renk cümbüşü yaptı. Ve yapmaya da devam ediyor.
İki tarafta öğrenmekten zevk alabiliyor ve insana insan olarak bakabiliyor ise bence geçer. Şu anıma kadar hep benden başka sınıflardaki insanlara ilgi duydum. Bu beni renk cümbüşü yaptı. Ve yapmaya da devam ediyor.
Herkes aile konusunda çok şanslı olmuyor. Hani şu ailede öğrenilen insanlık değerleri vardır ya. Ben onları hayatıma giren insanlarla anlamlandırdım. Mesela hayatimda biri vardı lise terk. Ben ise o dönem ikinci lisansımı bitiriyordum.(soru sınıfsal olduğu için belirtiyorum) Bir gün pikniğe giderken yolda hamile bir köpek gördük. Baya da sıkıntılı duruyordu. Yanımıza sadece ikimiz için aldığımız su ve köftelerin çoğunluğunu ona ikram etti. Daha sonraki zamanlarda bana "insan yada hayvan fark etmez kendinden olanı vermedikçe vermiş olmuş sayılamazsın" demişti. Ben o zaman ona daha çok hayran olmuştum. Çünkü ben fazlamı verirdim. Oysa değerli olan kendinden verebilmeyi başarmaktı. Bu benim kişiliğime mavinin en güzel tonunu kattı