Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

aşk sınıfsal mıdır?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
hayatımızın içinde sınıfsallık yer almakta, peki aşkta da sınıfsallık var mıdır?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Sınıfsallıktan kasıt nedir?
daha net olmam gerekirse zengin bir kız fakir bir erkeği sevebilir mi? farklı kültürlerde yetişmiş iki insan birlikte olabilir mi? akademik başarısı yüksek ile lise terk birisi birbirini sevebilir mi? sınıfsal derken bunların türevlerini kastediyorum.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Tabi ki sevebilir. Ama bir ömür geçirebilir mi bilemiyorum

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Tabi ki sevebilir. Ama bir ömür geçirebilir mi bilemiyorum
İki tarafta öğrenmekten zevk alabiliyor ve insana insan olarak bakabiliyor ise bence geçer. Şu anıma kadar hep benden başka sınıflardaki insanlara ilgi duydum. Bu beni renk cümbüşü yaptı. Ve yapmaya da devam ediyor.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
İki tarafta öğrenmekten zevk alabiliyor ve insana insan olarak bakabiliyor ise bence geçer. Şu anıma kadar hep benden başka sınıflardaki insanlara ilgi duydum. Bu beni renk cümbüşü yaptı. Ve yapmaya da devam ediyor.
Sana hangi renkleri kattı mesela? Ne kazandın?

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Sana hangi renkleri kattı mesela? Ne kazandın?
Herkes aile konusunda çok şanslı olmuyor. Hani şu ailede öğrenilen insanlık değerleri vardır ya. Ben onları hayatıma giren insanlarla anlamlandırdım. Mesela hayatimda biri vardı lise terk. Ben ise o dönem ikinci lisansımı bitiriyordum.(soru sınıfsal olduğu için belirtiyorum) Bir gün pikniğe giderken yolda hamile bir köpek gördük. Baya da sıkıntılı duruyordu. Yanımıza sadece ikimiz için aldığımız su ve köftelerin çoğunluğunu ona ikram etti. Daha sonraki zamanlarda bana "insan yada hayvan fark etmez kendinden olanı vermedikçe vermiş olmuş sayılamazsın" demişti. Ben o zaman ona daha çok hayran olmuştum. Çünkü ben fazlamı verirdim. Oysa değerli olan kendinden verebilmeyi başarmaktı. Bu benim kişiliğime mavinin en güzel tonunu kattı:)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar