Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Düşün ki o bunu okuyor?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Düşün ki o bunu okuyor ona ne söylemek isterdin?

O yerine istediğinizi koyabilirsiniz, bu eski sevgiliniz, babanız, düşmanınız ya da tanrı olabilir, orası size kalmış açıklamak durumunda değilsiniz.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Keşke duygularımı onun bunun duygusunu sahiplenerek öğrenmeseydim. Elbisemi nasıl giyecegimi öğrettiğin gibi öğretseydin duyguları.
Emanet bedende yaşamak gibiydi çalınmış duygularla yaşamak. Yaşamadığım duyguların hiçbir sorumluluğunu alamadım. Bir baktım hayatımın sorumluluğunu alamamışım. Bir baktım yaşamamışım. Keşke bana bu kötülüğü yapmasaydin.

Son düzenleme:

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
sen değerlisin, kendini diğerlerinden küçük görme. diğer insanlardan farklı düşünebiliyor olman yüzünden kendini kötü hissetme.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Sevmediğim bir şehre öyle güzel hapsoldum ki. Nefes alamıyorum..

Son düzenleme:

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Hani o gözlerinin içine bakıp destek istediğim zamanlar vardı ya hani geçip giden. İşte biz seninle tam o andayız. Sadece rollerimiz değişik. Ve ben o kararı vermekten nefret ediyorum.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bu savaşı kaybetmeyeceğim. Hele senin yüzünden asla!

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Yargılamazsın sanıp ve tüm kalbimi açmıştım. Herşeyi dinlemeden karar vermiş olman çok üzücü. Saygı duymaktan başka çare yok.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Jüpiter'in içine bin tane dünya giriyor. Güneşin içine de bin üç yüz tane Jüpiter sığıyor. Uy scuti yıldızının içine de beş milyar tane güneş girebiliyormuş. Peki bu kadar var ile yok olduğun evren içinde neden bir şey olduğunu sanıp büyük, kirli bir kibir içinde geziyorsun?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Jüpiter'in içine bin tane dünya giriyor. Güneşin içine de bin üç yüz tane Jüpiter sığıyor. Uy scuti yıldızının içine de beş milyar tane güneş girebiliyormuş. Peki bu kadar var ile yok olduğun evren içinde neden bir şey olduğunu sanıp büyük, kirli bir kibir içinde geziyorsun?
Bunca şey beynimiz olmadan bir anlam ifade etmiyor. Yani aslında beynimize giriyor onca gezegen. Böbürlenmemiz ondan sanırım.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
@yenisekme sence böbürlenme gerçeği saklar mı?
Bence insan böbürlenmekte haklı, böbürlenmeyi yaratan bence hak ediyor. Mesela gülmeyi de insan bulmuş, ihtiyacı var çünkü. Bir hayvanın hüznü yok ki gülmeyi icat etsin. İhtiyacımız olanları var edip sonra onları uyguluyoruz işte. O kadar aciziz ki böbürlenmeye büyük görmeye ihtiyaç duyuyoruz

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar