Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Keşke duygularımı onun bunun duygusunu sahiplenerek öğrenmeseydim. Elbisemi nasıl giyecegimi öğrettiğin gibi öğretseydin duyguları.
Emanet bedende yaşamak gibiydi çalınmış duygularla yaşamak. Yaşamadığım duyguların hiçbir sorumluluğunu alamadım. Bir baktım hayatımın sorumluluğunu alamamışım. Bir baktım yaşamamışım. Keşke bana bu kötülüğü yapmasaydin.
Hani o gözlerinin içine bakıp destek istediğim zamanlar vardı ya hani geçip giden. İşte biz seninle tam o andayız. Sadece rollerimiz değişik. Ve ben o kararı vermekten nefret ediyorum.
Jüpiter'in içine bin tane dünya giriyor. Güneşin içine de bin üç yüz tane Jüpiter sığıyor. Uy scuti yıldızının içine de beş milyar tane güneş girebiliyormuş. Peki bu kadar var ile yok olduğun evren içinde neden bir şey olduğunu sanıp büyük, kirli bir kibir içinde geziyorsun?
Jüpiter'in içine bin tane dünya giriyor. Güneşin içine de bin üç yüz tane Jüpiter sığıyor. Uy scuti yıldızının içine de beş milyar tane güneş girebiliyormuş. Peki bu kadar var ile yok olduğun evren içinde neden bir şey olduğunu sanıp büyük, kirli bir kibir içinde geziyorsun?
Bence insan böbürlenmekte haklı, böbürlenmeyi yaratan bence hak ediyor. Mesela gülmeyi de insan bulmuş, ihtiyacı var çünkü. Bir hayvanın hüznü yok ki gülmeyi icat etsin. İhtiyacımız olanları var edip sonra onları uyguluyoruz işte. O kadar aciziz ki böbürlenmeye büyük görmeye ihtiyaç duyuyoruz