Yakın zamanda yenisekme'nin "nasihat değil övülmek istiyorum" sitemi beni çok etkiledi. Hemen bir kaç yıl önce anneme "birazda beni taktir et" cümlemdeki duygumu tetikledi. O günden sonra dışarıdan gelebilecek taktirleri sistemimden çıkardım. Tabi güzel giyindiğimizde partnerimizin gözündeki beğeni ışığı yada patronun sesindeki başarmışsın fısıltısındaki keyiften bahsetmiyorum.
Daha çok kendinin kendi gözündeki değerinden bahsediyorum.
En son ne zaman aklında kendi sırtına vurup "aslanım be bununda üstesinden geldin" diye takdir ettin?
Yada aynada kendi gözlerinin içine bakıp da "bunu başardığın için seninle gurur duyuyorum" dedin?
Ve ya kollarınla kendi vücuduna sarılıp da "senin yanında olmaktan dolayı çok mutluyum" dedin?
Özetle en son ne zaman hangi konuda kendini takdir ettin ve kendinle gurur duydun?
Daha çok kendinin kendi gözündeki değerinden bahsediyorum.
En son ne zaman aklında kendi sırtına vurup "aslanım be bununda üstesinden geldin" diye takdir ettin?
Yada aynada kendi gözlerinin içine bakıp da "bunu başardığın için seninle gurur duyuyorum" dedin?
Ve ya kollarınla kendi vücuduna sarılıp da "senin yanında olmaktan dolayı çok mutluyum" dedin?
Özetle en son ne zaman hangi konuda kendini takdir ettin ve kendinle gurur duydun?