Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

En son ne zaman kendini takdir ettin?

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Yakın zamanda yenisekme'nin "nasihat değil övülmek istiyorum" sitemi beni çok etkiledi. Hemen bir kaç yıl önce anneme "birazda beni taktir et" cümlemdeki duygumu tetikledi. O günden sonra dışarıdan gelebilecek taktirleri sistemimden çıkardım. Tabi güzel giyindiğimizde partnerimizin gözündeki beğeni ışığı yada patronun sesindeki başarmışsın fısıltısındaki keyiften bahsetmiyorum.
Daha çok kendinin kendi gözündeki değerinden bahsediyorum.

En son ne zaman aklında kendi sırtına vurup "aslanım be bununda üstesinden geldin" diye takdir ettin?
Yada aynada kendi gözlerinin içine bakıp da "bunu başardığın için seninle gurur duyuyorum" dedin?
Ve ya kollarınla kendi vücuduna sarılıp da "senin yanında olmaktan dolayı çok mutluyum" dedin?

Özetle en son ne zaman hangi konuda kendini takdir ettin ve kendinle gurur duydun?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
bu alanda kendimi yetersiz hissettiğimi düşündüm hep. Bu nedenle kendimi takdir ettiğim söylenemez.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Kendimi sürekli taktir ederim. Bir o kadar yerin dibine sokarım. Bir hata yaptığımda kendimi ısırdığım bile olur :)

Yukarıdaki söz babama yazdığım bir şiirin sonuydu. Annene olan sitemine benzemesi belki bu yüzdendir.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Herhangi bir olumsuzlukta kendimi yerden yere vurmakta üstüme yok. Hep neden daha iyisini yapamadığım için kızdım kendime. O yüzden herhangi bir anda kendimi takdir ettiğimi hatırlamam. Neden daha iyisini yapamadım ki?

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Kendimi sürekli taktir ederim. Bir o kadar yerin dibine sokarım. Bir hata yaptığımda kendimi ısırdığım bile olur :)

Yukarıdaki söz babama yazdığım bir şiirin sonuydu. Annene olan sitemine benzemesi belki bu yüzdendir.
Kendini issirmak mecazi herhalde:)

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Bunun başkası özelinde söylemek çok kolay ama kendine uygulamaya sıra gelince ben başaramıyorum.
Böyle düşündüğüm zamanlarda hep kendime senin senden başka kimin var ki derim. Bende çok başaramadığım zamanlarım oluyor.
Ama yine de senin senden değerli kimin var ki? En kıymetli, en sevilmeyi hak eden, en özel sensin. ☺️

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bugün. Sabah şöyle yazdım notlarımın arasına.

• Bin kere de deneyecek olsam bunu yapmayı bırakmayacağım çünkü bunu başarabileceğimi biliyorum. Başarı yalnızca bu şekilde gelecek. Ne yaptığımı biliyor olacağım, ne zaman yapmam gerektiğini biliyor olacağım ve herkes bir planım olduğunu buna göre yaşıyor olduğumu bilecek. Ben herhangi biri değilim herhangi birinin yaşadığı hayatı yaşamayacağım ben çok daha fazlasını hak ediyorum ve çok daha fazlasını herkesten ayrışarak gerekirse herkesten daha fazla çalışarak elde edeceğim ve bunu mutlaka başaracağım.
  • Birgün aynanın karşısına geçip …seninle gurur duyuyorum diyeceğim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar