Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
olumsuzluktan kaçarak, pozitif bakabilen insanlar bunu yapabilir. aslında insanın büyüdükçe hayal dünyasının daralmasının sebebi üstündeki sorumluluklardır. bunu en iyi yönetebilenlerse daima pozitif bakmaya çalışanlardır
olumsuzluktan kaçarak, pozitif bakabilen insanlar bunu yapabilir. aslında insanın büyüdükçe hayal dünyasının daralmasının sebebi üstündeki sorumluluklardır. bunu en iyi yönetebilenlerse daima pozitif bakmaya çalışanlardır
bunun nedeni biz değiliz. örneğin televizyonu aç ve bir haber kanalını aç. ilk haber ya ölüm haberi ya kaza haberi ya da başka kötü bir haber olur. sözlüklere gir orda da kötü haber görürsün. sosyal medyada bir görüş paylaş kötü yorum alırsın. yani medya ve çevremizdeki insanların etkisi çok büyük.
bir yıldır hiçbir haber kanallarını takip etmiyorum. sadece çok önemli olayları sözlüklerden takip ediyorum. onun dışında takıldığım platformlarda genelde komik ve eğlenceli içeriklere odaklanıyorum. gün içerisinde de basit ama kendimi eğlendiren şeyleri gerçekleştiriyorum.
Büyümek, küçülmek değil de bana göre büyüdükçe daha aklı başında hayal kuruyoruz. O hayaller çocukken sınırsız, uçuk kaçık iken büyüdüğünde artık sınırlarını bilen daha aklı başında hayaller oluyor. Yetişkin olmak bunu gerektirmiyor mu zaten?
Büyümek, küçülmek değil de bana göre büyüdükçe daha aklı başında hayal kuruyoruz. O hayaller çocukken sınırsız, uçuk kaçık iken büyüdüğünde artık sınırlarını bilen daha aklı başında hayaller oluyor. Yetişkin olmak bunu gerektirmiyor mu zaten?