Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Hayal dünyasını büyük tutmanın yolu var mı?

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
İnsan büyüdükçe hayal dünyası küçülür derler ya, büyürken haya dünyasını da büyütmenin ya da en azından aynı tutmanın bir yolu var mıdır?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
olumsuzluktan kaçarak, pozitif bakabilen insanlar bunu yapabilir. aslında insanın büyüdükçe hayal dünyasının daralmasının sebebi üstündeki sorumluluklardır. bunu en iyi yönetebilenlerse daima pozitif bakmaya çalışanlardır

anonim

⭐️⭐️
Proje Elçisi
toplum baskısından ve sınırlarından kaçarak bunu başarabilir bence bir insan.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
olumsuzluktan kaçarak, pozitif bakabilen insanlar bunu yapabilir. aslında insanın büyüdükçe hayal dünyasının daralmasının sebebi üstündeki sorumluluklardır. bunu en iyi yönetebilenlerse daima pozitif bakmaya çalışanlardır
Olumsuzluklardan kaçıp sürekli pozitif kalabilmek bana çok zor geliyor.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Hayal kurmaya vakit ayıramıyor olabiliriz belki.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Olumsuzluklardan kaçıp sürekli pozitif kalabilmek bana çok zor geliyor.
bunun nedeni biz değiliz. örneğin televizyonu aç ve bir haber kanalını aç. ilk haber ya ölüm haberi ya kaza haberi ya da başka kötü bir haber olur. sözlüklere gir orda da kötü haber görürsün. sosyal medyada bir görüş paylaş kötü yorum alırsın. yani medya ve çevremizdeki insanların etkisi çok büyük.
bir yıldır hiçbir haber kanallarını takip etmiyorum. sadece çok önemli olayları sözlüklerden takip ediyorum. onun dışında takıldığım platformlarda genelde komik ve eğlenceli içeriklere odaklanıyorum. gün içerisinde de basit ama kendimi eğlendiren şeyleri gerçekleştiriyorum.

anonim

⭐️⭐️
Proje Elçisi
mesela toplum sınırı yüzünden seni kısıtlayan şeyler neler? veya toplum ne yaparsa/yapmazsa kendin olabilirsin?
Toplum içinde kendim olabilmeyi öğrendim fakat bu zaman aldı. Maalesef çoğu insan hala bunu başarabilmiş değil.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Büyümek, küçülmek değil de bana göre büyüdükçe daha aklı başında hayal kuruyoruz. O hayaller çocukken sınırsız, uçuk kaçık iken büyüdüğünde artık sınırlarını bilen daha aklı başında hayaller oluyor. Yetişkin olmak bunu gerektirmiyor mu zaten?

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Hayallerin sınırı ya da aklı başındası olur mu?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Büyümek, küçülmek değil de bana göre büyüdükçe daha aklı başında hayal kuruyoruz. O hayaller çocukken sınırsız, uçuk kaçık iken büyüdüğünde artık sınırlarını bilen daha aklı başında hayaller oluyor. Yetişkin olmak bunu gerektirmiyor mu zaten?
hayal uçuk kaçık bir şey olmayacaksa hedef olabilir. hayalin özelliği zaten absürt veya aklı başında olmaması değilmi zaten

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar